Здраве

Vitaelife Pharma Omega 3 – мнения и цена

Съдържание:

Мода за здравословен начин на живот води до промени в храненето на нашите граждани. И може би това е защо те започнаха да се съсредоточи върху различни витаминни комплекси и полиненаситени мастни киселини. Това представлява омега-3 мастни киселини, което е полезно за тяхното използване – тук са основните въпроси, поставени от повечето. Ползите от омега 3 са неоспорими, тъй като тази категория вещества се отнася до тези, които не се произвеждат в тялото ни, и да влязат в нея с определени храни. Но дали тези мазнини са безвредни?

Ползите от омега 3 са неоспорими, като тази категория вещества, се отнася до тези, които не са произведени в тялото ни

състава на омега-3

положителните свойства на омега 3 е благоприятен ефект върху растежа и структурата на клетките, тяхното възстановяване и регенерация. Освен това, тези хранителни вещества действат като бариера срещу отрицателното въздействие на околната среда. За съжаление, типично в Северна Америка диета е изключително бедна на тези важни елементи.

Omega 3 Въпреки това, за преодоляване на Общото дефицит на тези мастни киселини може да помогне не само специализирани витамини и хранителни добавки, но някои видове храни. Омега-3 се съдържат в продукти от растителен и животински произход. Особено полезни от тази гледна точка, ленено семе, соеви продукти и морски продукти на.

Има четири тип омега 3:

 • алфа-линоленова (ALA). Синтезиран изключително в продуктите от растителен характер.
 • докосапентаенова (DPA). Тази киселина се среща само в мастната морска риба. Тя помага на организма да произвежда допълнителни хранителни вещества, и в допълнение към усвояване, тялото трябва да изразходва най-малко енергия.

Тази киселина се среща само в мастната морска риба

 • докозахексаенова (DHA). Киселини от този тип са изключително важни за здравето на човека. Често те се синтезират от морски риби, скариди, но в растенията той е наличен в миниатюрни дози. Този тип омега 3 е изключително полезен за здравето на бременните жени, превенция на токсичност, и също така ще бъде от полза на децата за нормалното им растеж и развитие. Освен това този вид на мастни киселини, полезни за да се предотврати развитието на заболявания като алергии, диатеза, инфаркт и хронични заболявания на вътрешните органи.
 • Еикозапентаеноичните (ЕРА). Тя е богата на месо, риба и дори растителни продукти. Е отличен превантивна мярка за остеопороза, използван при хипертония и менопаузата.

Вижте също: Как да изберем омега 3

Ползите от омега 3

Много малко хора в моето детство, успели да се избегне “мъчения” на рибено масло. Това не е изненадващо, тъй като знаят колко е важно мастни киселини за организма, както и че в рибеното масло в допълнение съдържа допълнителни, важни витамини за деца, лекарите са били задължени да предписват това лекарство почти всички деца в превенцията. Но, разбира се, те са полезни, по същия начин за възрастни жени и мъже.

Основното предимство на омега-3 се състои в способността им да укрепват структурата на клетъчните мембрани

Получаване в тялото, киселини подобряване на клетъчната активност, която естествено да наруши нормалното функциониране на всички органи и системи на тялото. на насищане на организма с омега 3 мастни киселини позволява да се постигнат следните резултати:

 • значително подобрява функцията на мозъка, сърдечно-съдовата система и стомашно-чревния тракт;
 • нормална емоционална и психологическо състояние на лицето, а след това изчезва хронична умора, раздразнителност, депресия;
 • подобреното състояние на налягането, която придружава намаляване на риска от инсулт, и в хипертонична криза;
 • изчезне болка и възпаление при остеоартрит и ревматоиден артрит;
 • подобрява сексуалната функция при мъже;
 • намалява нивата на холестерола;

Omega 3 Омега 3 понижава нивото на холестерола в кръвта

 • засилва имунната система и дори хормонално;
 • повишава способността на организма да се регенерират, бързото заздравяване на рани и увреждания на вътрешните органи;
 • Ли тялото е подмладена по естествен начин, увеличава еластичността на тон и на кожата, ноктите и засилени космените фоликули;

 • значително намалява вероятността от развитие на рак.

Вижте също: омега-3 в храните

Ние също трябва да се фокусира върху значението на тези мастни киселини за бременни жени. Такива вещества богати продукти са силно се препоръчва бъдещите майки в втория и третия триместър, тъй като те не само насърчаване на нормалното развитие на детето, но са профилактично срещу gestosa (изключително опасен вид сутрешно гадене).

Освен полезните свойства на омега 3 за бременни жени не свършва дотук, защото те също се намали рискът от спонтанен аборт и преждевременно раждане. Следователно, дори ако жените имат проблеми с диета поради токсичност, те определено импрегнирани с рибено масло, което се счита, че не само основен източник на мастни киселини омега-3, но също така съдържа много други полезни витамини.

Добър това лекарство е за мъже, защото рибеното масло е в състояние да замени всички животински мазнини, и най-важното е, че не се отлага под кожата. Такива свойства го превръщат в незаменим инструмент за спортисти правят, но и за обикновените хора тя също е задължително. Омега-3, съдържащо се в рибеното масло, допринася за производството на тестостерон, инхибиране на хормоните на стреса, а това го прави незаменим за комплекс, свързан с работата физическо и емоционално напрежение. В допълнение, редовен прием на мастни киселини намалява риска от проблеми мъже с ерекция жлеза.

Harm омега 3

Въпреки това, използването на омега-3 в излишък може да доведе до сериозно увреждане на тялото. Като всеки “лекарство” в ненаситени мастни киселини и имат странични ефекти. Ето защо е важно да следи внимателно не само дозата съдържа омега 3 лекарства, но също така да се наблюдава на размера на потребление на морски и растителни масла, които са източници на мастни киселини.

Основните опасността от прекомерна консумация на омега 3 е да разредители на кръвта

Основните опасността от прекомерна консумация на омега 3 е разредители на кръвта. Следователно, има противопоказания за използването на тези ненаситени киселини хора, страдащи от hemarthroses (кървене в ставите). Страничните ефекти на тези вещества се усещат в други съдови заболявания. Трябва да се отбележи, че поради разредители на кръвта, дори след малки порязвания и капилярна кървене, щетите може да бъде доста значително.

Вижте също: Рибеното масло или омега 3

Противопоказания за прием на омега-3 се прилагат за следните лица:

 • хора склонни към алергични към всякакъв вид морски продукти;
 • странични ефекти могат да възникнат в първия триместър на бременността и по време на кърмене;
 • Ли противопоказания прилагат и за деца до навършване на седемгодишна възраст;

 • жертви с тежки наранявания и значителна загуба на кръв;
 • ви нежелани свойства на киселини и в постоперативния период;

В следоперативния период не трябва да приемат омега 3

 • страдащи от хемороиди, и заболявания на жлъчния тракт, черния дроб и бъбреците, мастни киселини определено ще причинят вреда;
 • също противопоказания съответния с активна форма на туберкулоза и някои заболявания на щитовидната жлеза;
 • странични ефекти киселини също са много видими на фона на остри и хронични заболявания на вътрешните органи.

Но обичайните последици, възникнали от здрави хора в повече от омега 3 в гаденето на тялото, диария и други проблеми, свързани с стомашно-чревния тракт. Ако е била открита на негативните ефекти от мастни киселини, за да се сведе до минимум щетите, незабавно да преустановят употребата на съдържащи средства, за да се ограничи използването на продукти, богати на омега-3 и да се потърси помощта на лекар. Трябва да се помни, че всичко това се отнася за деца. Ето защо е важно да се знае на каква възраст те могат да вземат лекарства с омега 3. Въпреки това, те са обикновено дозата се определя от педиатър и там е по-добре да се направи без инициатива.

‘; Document.body.appendChild (г); document.pnctLoadStarted = (нов% 20Date ()) getTime (). Document.pnctCnclLoad = функция () {document.pnctLoadStarted = 0; л = document.getElementById ( “pnctPreloader” ); ако (PL) pl.parentNode.removeChild (PL)}. document.getElementById ( “pnctCancelBtn) addEventListener (” щрак “, функция (д) {e.preventDefault (); document.pnctCnclLoad ()}); setTimeout (функция () {Var% 20st = document.pnctLoadStarted; ако (ST и при 0 & усилвател; и усилвател ((нов% 20Date ()) getTime () – ва & GT. = 14000)) {document.pnctCnclLoad (); сигнал ( “% 3C% 3F% 3DYii% 3A% 3AT% 28% 22uniprogy% 22% 2С +% 22Unfortunately% 2С + в + изображение + търсене + е + не + разположение.% 22% 29% 3F% 3E)}}, 15000 ); Var% 20e = document.createElement ( “скрипт ‘); e.setAttribute (” тип “,” текст / JavaScript’); e.setAttribute ( “Кодова”, “UTF-8 ‘); e.setAttribute (” SRC “,” // postila.ru/post.js?ver=1&m=b&rnd = ‘+ Math.random () * 99999999); document.body.appendChild (д)}) ()); ” & GT; мастни киселини

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...