Smartwatch V8 - часовник, истински мнения, как да го правят - съставки
Новини

Smartwatch V8 – часовник, истински мнения, как да го правят – съставки

DZ09 Смартчасовник – е часовник телефон. Gadget, който може

Smartwatch V8

да се използва като самостоятелно устройство или синхронизира с вашия телефон, получавате сигнали, отдалечен контрол на смартфон интерфейс.

честен преглед на Smartwatch V8 и тяхното описание ще помогне да се оцени обективно устройството и да направи правилните изводи, преди да закупите. Руските клиенти са също

на разположение на основните доставки и резервни компоненти за устройството. DZ09 цената започва от $ 16, средната цена маркер е около $ 30.

Функция Smartwatch V8

Смартчасовник Smartwatch V8 в зависимост от режима на работа има две групи от функции. Първият режим – ограничени, когато използвате часовника като самостоятелен притурка. Вторият режим е стандартен, когато синхронизирано с смартфони, на която е инсталиран прилагането.

Smartwatch V8 без синхронизация, но с поставена в слота на SIM карта, можете:

 • За да получавате и изпращате кратки съобщения
 • За да получите и да направи гласови повиквания
 • Възпроизвеждане на музика, ако тя се записва в картата с памет
 • Правене на снимки и записване на видеоклипове и показваните снимки от SD карта
 • да изпълнява функция часовник
 • Осигуряване: будилник, калкулатор, хронометър, записващо устройство
 • оферта вграден браузър за сърфиране в интернет

Моделът на Смартчасовник DZ 09, когато се синхронизира със смартфон значително подобрява възможностите му. С Bluetooth включен, те могат:

 • За да работите с телефона
 • Да се ​​информират за събитията от смартфона
 • Активиране спортни-функции: стъпки сън
 • За да ви помогне в търсенето на смартфона
 • За да работите с множество аудио режими

Когато се активира пълния набор от функции, умни часовници не се мерят с първообраза си – най-добрите модели на интелигентни часа от Samsung

.

Разглеждане на функционалността в по-големи подробности.

Получаване и изпращане на съобщения Smartwatch V8

Без синхронизация със смартфон, можете да изпратите съобщение с часа, при условие че те са поставени СИМ-карта.

Когато се свърже с телефона чрез Bluetooth е възможно да видите SMS на екрана на смарт часовници и по този

начин да се напише и изпрати отговор на получателя. Единственият недостатък е, много малки букви на клавиатурата.

Управление на гласови повиквания Smartwatch V8

SmartWatch DZ09 Смартчасовник ви позволи да получавате обаждания и да провеждам телефонни разговори: в случай на устройството разполага с високоговорител и микрофон. И вътрешната функционалност ви позволява да използвате вградения в телефонния указател и да получите достъп до списъка с контакти на телефона.

Трябва да се отбележи, че при получаване на повикване по телефона, ако се свърже с носене притурка, звука по подразбиране на разговора се предава през часовете на високоговорителите.

Играчът контролира Smartwatch V8

Можете да слушате песните, записани на картата с памет или часове са

Smartwatch V8

на синхронизирани смартфон. В зависимост от версията на приложението и да го фърмуер ще направим с различна степен на комфорт. Има модели без проблеми и трудности за контрол на играча, но в някои тази способност се активира само в случай, ако всички песни добавили ръчно създадените плейлиста.

дисплей Време

За да покажете на циферблата с релевантна информация – тази опция е налична по подразбиране. Дори и без връзката на потребителите на телефонни има три скрийнсейвър на циферблата и на главния екран, показващ времето. За да изтеглите допълнителни снимки за Smartwatch V8, след като инсталирате приложението на идентификацията на смартфони и устройства.

Управление на телефона си

Smartwatch DZ09 вибрира, а на дисплея ще светне и сигнал (звуков режим, може да се конфигурира), когато по телефона да дойде съобщения или обаждания. Те не само да видите, но също така и да се отговори на нулиране или изключване на звука. Можете също така непрекъснато, за да настроите алармата на телефона си.

Sports функция

DZ09 има хронометър,

акселерометър, помощ, за да брои калории, наблюдавате активността на потребителите, брой стъпки. Те могат да се замени с фитнес тракер, който се синхронизира с телефона, и комуникира информация в изпълнение на личен профил.

проследяване на съня

проследяване на съня е да стартирате хронометъра през нощта и спира при събуждане. Тази банална функция ви позволява да записвате общото време на сън.

Фото, видео, аудио

Използване на камерата на устройството, за да правите снимки, запис на кратки видеоклипове и аудио рекордер откъси. Някои от най-добрите директно на часовника функции, както и част – активира смартфон с екран им. Например, можете да контролирате камерата на телефона си.

Допълнителни функции

В устройството има две много полезни функции, е търсене за мобилни устройства, която ви позволява да намерите телефон и Анти-кражба, ако изтриете устройства, един от друг SmartWatch започва да издава звук, информиране на собственика.

Характеристики Displayk, TFT LCD, мулти-докосване, 1.56 инча, 240х240СвязьGSMGPSНетSIMMicroSIM, 2GСчетчикиШагомер
акселерометър
ПроцессорМТК6260АРазмеры43.5х40х9,8 ммВес51 materialcarbon: пластмаса / метал
Цвят: сребро, черно , бронз
подвижна каишка: каучук, в цвят корпусаАккумулятор380 мАч, сменяем
на готовност – 180 часа
режим на готовност с Bluetooth активирани – 150 часа

Smartwatch V8

Разговор режим – 3 osobennostyami и изпращане на SMS
телефония проследяване на съня, стъпки, калории, разстояние
Говорител
микрофон
Управление на разговори и съобщения на смартфона на телефона
контрол камера
Получавате известия за обаждания и съобщения, каталози на възможност за задаване алармата
играчът контролира
Анти-кражба функция и Антипатър
калкулатор
Calendarlist IP67СовместимостьAndroid, IOS (не всички функции ще работят)
защита от вода

Производителят твърди, че устройството е защитено от влага и прах клас IP67. Въпреки това, инструкциите са на руски уточни, че не е необходимо да се намокри с устройството, трябва да го защити, включително и от водната струя, не докосвайте екрана с мокри ръце.

Работно време в условията на висока замърсяване може да доведе до аварии. Това е да се мине под ръмеше дъжд с часовника на ръката можете, без последствия, но за да мия чиниите или да вземе душ в тях не е необходимо.

Оборудване Smartwatch V8

Комплектът Smartwatch V8 с гумена лента може да бъде предоставена на купувача в два варианта:

 • в твърда кутия с Крафт картон
 • меки пластмасови опаковки

Първо – представителен и надежден, втората е по-компактен и бюджет. Когато поръчвате поста на Русия или друга транспортна фирма е по-добре да изберете опцията с кутията.

А просто Kraft кутия схематично показва часовник в непосредствена близост до определен цвят модел. Гледайте Опакован в анти-шок филм и положи върху легло от пяна. В рамките на щанда на дъното на кутията са допълнителни елементи:

 • Инструкции за употреба на Smartwatch DZ09 на китайски и английски език
 • зарядно
 • адаптер за щепселите (по желание)
 • защитно фолио за стъкло (по желание)

Освен това, с Aliexpress можете да поръчате резервна батерия, карта с памет, сменяеми презрамки.

Дизайн и външен вид Smartwatch V8

Дизайнът на модела е позициониран като унисекс, но хармонично цяло изглежда ръката на Гай. И определено не DZ09 Смарт Бебе Watch, като голям екран на площада ще бъде много голям за детски ръце. В най-добрия случай, можете да помислите тази опция за тийнейджъри, но за да се гарантира, че те са комфортно установява в ръката си, ще трябва да направи допълнителни дупки на каишката.

Материали

Watch изглежда стилно, като реплика на Samsung Gear 2. Но евтини, тъй като китайският производител е спасил по всякакъв начин е възможно, включително и материали. Корпус на текстурирана метал, стандарт с лента от гума. Също така на Aliexpress можете да си поръчате гривна (или, както го нарича каишка), метал или кожа в различни цветове.

Има три цвята:

 1. бронз (злато)
 2. Сребро (сребро)
 3. Черно (черен)
 4. OL>

  Дисплей

  Като се има предвид обявената стойност, часовникът получи много добър екран. Той не показва топ моделите на устойчиво на удар и устойчиво на надраскване стъкло, но това е решение за качество. За да се помогне на педанти -. Защитен филм, който може да бъде приложен в комплекта

  LCD цветен дисплей с диагонал 1,56 инча или 240×240 точки – стандартен размер за стандартно устройство за китката. Функционалност предоставя възможността да използвате клавиатурата от екрана. В инструкциите на руски език на Smartwatch V8 показват, че използването на дисплея е само с пръсти, без да използвате писалката, както и други устройства.

  Цветовете са доста ярки. Цялата информация, може да се види както на закрито, така и извън под слънцето. Широк ъгъл на гледане ви позволява да видите часовника за кратко, за да видите колко е часът. Стандартните настройки означават 5 нива на яркост. Използването на клас C ви позволява да работите комфортно с екрана под пряка слънчева светлина. За да работите сензор никакви оплаквания.

  контроли, копчета и съединители

  контрол на допир, така че възниква основната взаимодействието директно от дисплея. Под екрана е дом бутон – включване / изключване на осветлението. Това е само физически контрол.

  Ако погледнете екрана, след което в ляво под тапата на силикон е конектора за отвора за зарядното устройство и говорител. В дясната част е глух. Над дисплея е микрофон и камера.

  В рамките на задната корица сменяема батерия. Под слотовете за Микро SIM и Micro SD.

  За използване на устройството по-добре с флаш карта като вътрешна памет е само 64 MB карта памет за Smartwatch V8 може да бъде до 16 и 32 GB в зависимост от конкретния модел.

  Камера

  Watch може не само да контролира камерата на телефона след синхронизирането с устройството, но да се използва за правене на снимки и видеоклипове на техните собствени, вградена камера. В зависимост от модела часовника се намира в модул, който може да записва видео с разширяването от 0.3 до 1.3 мегапиксела. Качеството на картината е малко, но функционалността позволява да правите снимки и запис на видео.

  Менюто часовник и интерфейс

  Менюто е прост и експлоатация е интуитивен. На главния екран винаги показва датата и часа и все още има място за два етикета. Главен списък с възможности за несериозност poekranno, всяка от които се вписват четири икони. Интерфейсът е достъпен на няколко езика, включително и напълно Russified версия.

  Синхронизация и конфигурация

  DZ09 Smartwatch може да се синхронизира с телефони на Android и IOS, но според мнения, те показват по-малко проблеми на собствениците на Android смартфони. За потребителите на iPhone има много въпроси, но също и с ограничена функционалност.

  Как да се свърже с телефона

  Когато се свържете с телефона DZ09 трябва да активирате Bluetooth и на двете устройства, да търсите устройства и да ги активирате. Може да се наложи да въведете паролата за сдвояване. След това някои от функциите, които вече са налични.

  За да получите достъп до всички функции, вие трябва да изтеглите и инсталирате на приложението на телефона. Меню часа сканират QR-код. Чрез сканиране на смартфона си и кликнете на линка, ще бъдете пренасочени към страницата за инсталиране на приложението.

  Как да конфигурирате интернет H4>

  Устройството поддържа 2G Интернет. За да го конфигурирате трябва да поставите СИМ картата в слота и включване на уреда. Търсенето на мрежата се извършва автоматично регистрира с мрежов оператор, и връзка с интернет.

  Ако не, вижте “Тинктура” намери в раздела “Мрежа” и “Избор на мрежа”. За да стартирате търсене за избрана ръчно мрежата. От списъка, ще трябва да изберете подходящата оператора.

  Източници DZ09

  Най-основният аналог е прототип – Samsung Gear 2, но това е по-скъпо най-малко 10 пъти. Като цяло, DZ09 са някои от най-достъпни умни часовници на пазара. Потребителите сравняват притурката с такъв часовник като Q18 и W8 – това, което е по-добре, за да се каже категорично трудно. Всичко зависи от предпочитанията на потребителя. Тези, които изберат за качество, по-добре да остане на най-новите модели, но принципът е ниска цена, подходящ за SmartWatch DZ09.

  Тези часовници могат да бъдат намерени във връзка с различните съкращения и пояснения. Те посочват името на магазините, където се продават, както и името на завода, който е бил произведен.

  Производител:

 • UWatch
 • Ollly
 • Gaodashang
 • Tiroki
 • Lemfo
 • Benovel
 • Kaisgo
 • Canowo

Магазин:

В сравнение между тези умни часовници може леко да варира. Най-голям избор на модели в Aliexpress, но можете да ги закупите на обичайните онлайн магазини, включително и в Москва.

Ако не сте доволни от функционалността на модела, но искам нещо по-надежден или с различен дизайн, а след това внимание да се обърне на следните модели:

 • Източници на Apple Watch – GT08, GD19
 • Приликата – Aplus GV18 Смартчасовник
 • С оригиналния дизайн и същите възможности – GPS SmartWatch Смартчасовник U8 Smartwatch M26

Цена може да варира от 15-40% от DZ09 обявена стойност.

Обратна връзка относно качеството на Smartwatch V8

Този модел е Смартчасовник на китайски събрание. Бюджет SmartWatch, но понякога куца качество: купуване превръща в руска рулетка. Коментари за DZ09 са в съотношение от 1 до 4, когато четири положителен е с претенциите.

най-проблемният е първият модел от линията събрание. В преследването на ниско качество засегнати разходи, и от тезгяха е почти суров продукт. Въпреки това, новите мнения за Смартчасовник телефон Smartwatch V8 показват, че ситуацията се е променила към по-добро. В най-новите версии фиксирани всички плитчините и слабите страни.

Най-слабото място остава закрепване на лентата към часовника случай. Не е най-доброто решение, така че гривните доставени, не успяват много бързо – в рамките на един или два месеца се нуждаят от подмяна. Проблемът е решен чрез покупка на втори комплект от ремъци или друга гривна.

Огромен плюс е подвижен, а не вградена батерия, както и възможност за автономна работа в случай на монтаж на индивидуални СИМ-карти и SD памет.

заключенията на предимствата и недостатъците

За:

 • възможност за осъществяване на повиквания
 • текстови съобщения
 • уведомления смартфон на дисплея
 • фото и видео камера
 • музикален плеър
 • функцията фитнес
 • анти-загуба телефон
 • възможността за замяна на гривната

Против:

 • не всички функции работят с версия
 • не GPS
 • ниско качество на снимки и видеоклипове
 • слабо свързване на лентата
 • неточна крачкомер и калории брояч

Информация за Smartwatch V8 доста, включително и най-новите мнения 2018 собствен уеб сайт на модела липсва, но много от съответната информация може да се намери във форума. Също така съществува е преведена на руски език за употреба в PDF формат и връзки към програми, приложения и фърмуера.

Един от основните недостатъци на притурката е слаба подкрепа софтуер. Това е удобна и наистина персонализирани приложения, алтернативи на първоначалното разработване не съществува. Може би ситуацията ще се промени в близко бъдеще. Ако можем да очакваме от тези часове супер-функционални висок клас модели, вие ще бъдете разочаровани. Ако ги използвате като ръчен часовник с възможност за дистанционно управление за вашия телефон, те могат да живеят до очакванията ви.

 • Имаше полезна информация?
 • Данет

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...