Новини

Silane Guard – течни стъкло, мнения и цена, струва ли си, къде да се купуват, как действа тя?

Силан Guard един от най-добрите начини за защита на тялото. Един вид на течност стъкло, което може да се прилага в няколко слоя, като по този начин само подобряване на защитен слой. Помислете принципа на кандидатстване, пълен набор от Уилсън Силан охрана и неговата стойност
Съдържанието на статията:. За частни, фирмени Силан Guard е революционен продукт на японския производител Уилсън, по-известен като един компонент течни стъкло. Използването на защитни средства Силан Guard ще ви помогне да защитите боята и да се премахне микро-драскотини.

Според производителя, на базата на това лекарство се крие в силиция компонента. Доскоро Силан Guard е бил достъпен само в Япония, но сега производителят е разширяване на пазара на продажбите на територията на страните от ОНД. По-рано на авто пазарите и магазините можете да намерите подобна течност стъкло компания Уилсън, но според производителя Силан Guard е нова стъпка в защита на боята.

Как да защитим колата тяло от Силан Guard

Как да защитим каросерията на автомобила си – този въпрос се всеки собственик на автомобил пита. В крайна сметка, за защита на тялото на автомобила винаги е един от най-важните въпроси за всеки хост. На първо място, тъй като тя запази външния вид на колата, и второ, за да защити колата от повреди по боята и корозия.

Често на полския каросерията с помощта на скъпи инструменти и да плати много пари за полиране автомобил. Как бихте не се опита, но след известно време, дори и на новия автомобил ще бъде микро-драскотини. Много експерти предполагат, за покриване на защитни вещества в тялото на колата след всяко измиване, но все пак качеството на тези листа да се очаква най-добрия.

Фирма Уилсън получи положителна репутация се дължи на първо течно стъкло Уилсън Body Glass гвардия за защита на тялото. Към момента на появата на инструменти на пазара, равно на това не беше, приемлива цена, както и много положителни отзиви свърши работа върху репутацията на компанията. Сега, този производител представи изцяло нов начин за защита на орган Силан Guard. Според представители на течност стъклото на компанията Силан Guard е тяхната нова стъпка, пробив и на следващото поколение продукти за тяло Glass Guard сред автомобилни химикали за защита на боята.

Silane Guard Японската компания Уилсън е известен повече от 50 години от производството на различни видове продукти за грижа за автомобила. Най-известната фабрика се намира в предградията на Токио. Сред продуктите Уилсън можете да намерите разнообразие от шампоани, аксесоари, грижа за тялото, аромати и аксесоари за измиване.

Какво е Силан Guard

Силан Guard е единичен компонент течност стъкло, в състояние не само да даде боя и лак, покритие от Shine на колата, но и предпазват от macrocarpon. Според производителя Уилсън, лекарството е единичен компонент. Това означава, че не допълнително манипулиране за прилагането му не е необходимо (не трябва да се смесват няколко различни бутилки, последователно прилагането на различни съединения).

Съставът на течност стъкло Силан Guard включва силициев полиращи елементи и восъчно вещество. Често полиране на каросерията на автомобила са валидни до първия дъжд или миене, течно стъкло Силан Guard дава сияен блясък към тялото на колата за дълго време (до една година). В този случай, Силан Guard има водоотблъскващ ефект, който дава своите предимства по тялото ще бъдат по-малко мръсотия и по-специално по-малко вода, и следователно сушене колата си в една и съща гаража ще бъде много по-бързо.

Набор от течен Силан от стъкло охрана, Willson включва:

  • бутилка с течност стъкло;
  • апликатор (прилагане гъба) на
  • винил ръкавица;
  • микрофибър плат;
  • наръчник в EUROPEN за употреба.

Прилагане на еднокомпонентна течност Силан стъкло Guard не е сложен процес и отнема най-малко време, дори в сравнение с голям брат Body Glass Guard. Средно 30 минути за завършване на полирането на тялото. Използването на Силан Guard за да върне оригиналния лъскав вид на боята и по-нататък да го защити.

За прегледи на купувачите, в допълнение към производителя специфични свойства, течно стъкло Силан Guard има отлична антистатичен ефект. Повечето купувачи се препоръчва да не се измие колата след прилагане в продължение на 2-3 дни, и по-добри от 7 дни, това означава по-добро задържане на повърхността.

Как да кандидатствате Силан Guard каросерията на автомобила

Обикновено, тялото полирайте отнема най-малко един час от време и пари, не винаги дава очаквания ефект. След прилагане на лакове трябва бързо да избършете повърхността, температурата и много други нюанси, докато полирането покритие може да изисква значителни усилия.

Както за течност стъкло Силан охрана, процеса на прилагане е много проста. Първото и основно изискване на производителя е, че преди да се приложи на тялото на автомобила трябва да се измива и изсушава от водата. Още по-голям ефект може да се постигне чрез премахване на механични плака и песъчинки чрез изкуствено глина от Уилсън. За мнения купувачи Силан Guard, прилага течност стъкло е по-добре при температура 25-30 ° С, като се избягва директна слънчева светлина.

Приложи еднокомпонентна течност Силан стъкло охрана на тялото е по-добре на няколко етапа по време на определени части (калници, преден капак, врати, покрив). По този начин ще се избегнат неудобства по време на полирането на финала. И така, каква е процедурата за полиране тяло с Силан Guard. Първата стъпка е да изтрие с повърхност суха кърпа, нека като пример, това ще бъде предната крило на автомобила, като по този начин отстраняване на прах и малки частици.

носене ръка защитна винил ръкавица, да апликатора и се прилагат щедро за течен Силан стъкло охрана. Не си струва спестяване на превозно средство, и е по-добре прилагана по повърхността на бележка applicator.Please че апликатора има две страни, едната бели и втори тъмносиви с мека кърпа, само на тъмно сиво повърхност е необходимо да се приложи Силан Guard.
Сега рубли на повърхността на течност стъклото на тялото, не би трябвало да стане достатъчно силно, за да се намокри апликатора, но запълни цялата повърхност, не трябва да се пропуска места. След прилагане изчакайте около 5-10 минути, за да изсъхне на течността Силан стъкло гвардия. Повърхността трябва да е бяла, матова сянка – това е показател, че е време да се премине към следващия етап.

Silane Guard За да се даде колата на оживена и блестящ цвят, избършете третираната повърхност Силан Guard с кърпа (включен). Не струва много да настоява, доста леки, кръгови движения на повърхността. Една бутилка Силан Guard достатъчно да търка тялото седана 3-4 среден клас, или в няколко слоя за една кола.

Производител Уилсън не препоръчва за шофиране в безконтактен потъне в продължение на 7 дни, по време на този период течни стъкло Силан охрана ще има твърди свойства, под формата на защитен слой и фиксирана на повърхността. Преживейте всички условия и изисквания на течно стъкло Силан Guard ще запази свойствата си защитават организма през годината или до 22 пъти мотор.

Друга съществена разлика и предимство на течност силан от Body Guard стъклото на стъкло Guard се счита многослойни покритие. Често, много производители на тези химикали се препоръчва да се прилага един слой, в противен случай втория слой не може да даде най-добър ефект, или, напротив, за да развалят съществуващия слой. В Силан Guard, можете да приложите няколко слоя, а всеки следващ ще се подобри само предишния, и следователно защитата на тялото ще бъде няколко пъти по-добре.

В комплект цена Силан гвардия от Уилсън

Силан Guard – течност стъкло за да се получи светъл нюанс на оригиналната боята на колата. Като нова и едва сега започва да се появява в автомобилния пазар, цените могат да бъдат много непредсказуеми. Според производителя Уилсън, за Европа на пазара най-ниска цена течност стъкло Силан Guard, за 1990 …, въпреки че в някои магазини може да се продава за 4000 ….

Сравнение с други средства за грижа за тялото на превозното средство, новият Силан охрана спечели, така метода на приложение и времето на задържане в тялото. Комплектът е достатъчно проста за използване в домашни условия. Ако отидете на автомивка или сто, до полски тялото, такава процедура за еднократно ще струва около …. За да купите или не е зададена Силан Guard е решениято на всеки собственик на кола, но спестяванията с този начин на защитата на организма е значителна.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...