Reumatin чай - къде да се купуват най-евтините, как действа тя?
Новини

Reumatin чай – къде да се купуват най-евтините, как действа тя?

Reumatin – едно питие не от един завод, този билков колекция от различни части на няколко билки, която съчетава лечебни свойства, вкус и аромат на крайния напитка, която може и е препоръчително да се консумират като редовно чай, за да се утолите жаждата си или интересно.

Понастоящем значението на полезните качества на Reumatin твърде преувеличени и умножени. Ако смятате, че рекламните източници – Reumatin -. Един вид магия панацея за всички болести, вариращи от диабет и завършва с простатит, и лекува 94% от хората започват да се вземат Reumatin с болестта

Целта на тази статия

не е да очернят и да не се

отнемат достойнството и ползите от тази напитка, дадена ни от Майката Природа, и се опитват да обективно разглежда лечебните свойства на Reumatin от гледна точка на науката на .

Историята на името Reumatin

Налице е разбирането, че името “Манастира”, чая се дължи на факта, че първият, който вдигна на суровините за производството му и подготвени, е не друг, а самотният монасите от Solovetsky манастира.

Solovetsky манастир (Спасо-Preobrazhensky) – реколта (1430) на манастира, намиращ се на най-Solovetsky острови в Бяло море. В съветските времена са служили като място за задържане особено опасни политически престъпници, което е популярно наречен “Соловки”. Манастирско дейности на манастира възобновени само в началото на 90-те години на XX век.

Като се има предвид разстоянието от земния живот, от климатичните условия на Бяло море и спецификата на монашеския живот, отшелниците на манастира Solovetsky живели в трудни условия, които изискват вниманието на хората към здравето си и да намерят лек от появата на болести.

Билки на Reumatin е наистина изобразени в древния ръкопис – монашеската Хартата на манастира Solovetsky, строго охранявано и се разкриват едва с появата на съветския режим, когато много от тайните на монашеския съществуване престанал да бъде тайни.

И, разбира се, истинската състава на Reumatin се състои от тези растения, които могат да растат в остров климат на Бяло море. Днес толкова много различни такси, което също присвоява името на манастира, но монашеския живот тези такси нямат нищо общо.

Това билкови, произлиза от Solovetsky манастир

Съставът и методът за получаване на Reumatin

В оригиналната рецепта на Reumatin изглежда доста прости и не съдържат никакви магически и недостъпни билки и горски плодове, например. – цветето на папрат, или плод на кактус

Ще interesnoe да се пие и да Mate чай

Reumatin включва:

  • dogrose плодове;
  • корена на оман;
  • Жълт

  • билката кантарион;
  • билка риган;
  • класически черен чай на листа.

Свързани videosReumatin за pohudeniya Играй с оглед

Както можете да видите от списъка – купуват набор от модула в близкия аптека и магазин, обаче, трябва да имаме предвид свежестта на съставните части на събирането и събиране на сухи суровини трябва да бъде не повече от

година. Шипка трябва да се събира в периода на тяхното максимално зреене, коренът на бял оман, след фазата на цъфтежа, но тревата. – нагоре

Предварително се подготви отвара от бял оман и дива роза, на тиха топлина в продължение на 20 минути, след това добавете в бульон, всичко друго и да настоява за още един час. Рецептата в размер на 2 супени лъжици билки 2 супени лъжици до 1 литър вода.

Полезни свойства и състав на Reumatin

Полезните свойства на продукта, образуван от суровините. В този раздел, помислете за всяко растение се използва в монашеската колекция:

The шипка. Поради високото съдържание на антиоксиданти, плодове притежават добри антибактериални и антибактериални свойства, които се използват при лечение на инфекциозни заболявания, изгаряния, дерматит, трофични язви. Шипка съдържат широка гама от витамини – почти всички известни до този момент, което го прави по-твърди мултивитаминни средства. Много съвременни витаминни добавки, включително чист аскорбинова киселина, получена от шипки.

шипка имат силни антиоксидантни свойства

на коренища и корените на оман.

STRONG> Пресни суровина съдържа значително количество от инулин на полизахарид, вещество, което се използва в диабет като заместител на захарта. В човешкото храносмилателната система съдържа ензими, способни на разделяне инулин в прости захари, така че се появява в чистата форма.

Galanin и Alanta – вещества от комплекс химичен състав, са включени в етерично масло от оман корен. В фармацевтичната индустрия от тях направи противоглистно добавка alantolacton и alanton добавка за лечение на язви на стомаха и дванадесетопръстника.

Ще interesnoe правилния начин да варя чай от шипки

В допълнение, корените на оман имат противовъзпалително, холеретична, леко диуретично действие. Долна секреторна активност на стомаха и перисталтиката на червата, което се използва за лечение на пептична язва.

коренища на оман имат изразено противовъзпалително действие

Билката жълт кантарион. във фармацевтичната индустрия широк използва екстракт от Hypericum като слаби антидепресанти, които имат ефект при по-леки форми на депресия. Подобна ефикасност на жълтия кантарион научно доказано.

жълт Дамски кантарион се използва ефективно при лечението на предменструално напрежение.

доказано, че лечението с жълт кантарион, в допълнение към добавка терапия облекчава симптомите на синдрома на хроничната умора основни, има подкрепяща ефект при лечението на алкохолизъм и допълнение зависимост.

ул.

екстракт от жълт кантарион е антидепресант

Grass риган . Основното качество на риган е наличието на голям брой етерични масла, като растението силна миризма и е причинил на името на растението. Етерично масло от риган, който има успокояващ ефект, се използва широко в ароматерапията като леко успокоително. Като определено количество танини, екстракт от трева се използва като отхрачващо и антисептично.

риган е леко успокоително

Черно листа чай. За свойствата на черен чай, известни много. Най-основните от които е: общо тонизиращо и стимулиращо действие върху централната нервна система, за сметка на значително количество кофеин в листа чай

.

В растенията, членове Reumatin, съдържа голям комплекс от полезни вещества: витамини, антиоксиданти, стимуланти нервна активност, противовъзпалителни агенти. Разбира се, такава граница, която не може да не се отрази положително върху общия тонус на тялото на пациента. Въпреки това, трябва да имате предвид факта, че много болести, пълно излекуване, за които се кредитират с Reumatin присъщи на органични необратими промени. Такива заболявания, по същество, са нелечими до момента. Използването на Reumatin с тези патологии, може да има само поддържаща, понякога симптоматична терапия.

Към нелечимо заболяване на списъка “манастир” включват захарен диабет, различни видове простатит, hepatosis, а дори и пептична язва, която в 99% от случаите става хронична и ескалира редовно. Дори радикална операция на стомаха не е гаранция срещу рецидив.

В растения, които са част от този чай съдържа голям набор от хранителни вещества

Излишно е да казвам за Reumatin като панацея за всички болести или не, за да съди всеки, само въз основа на обективни факти, логика, лични мислене и най-важното, собствения си опит.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...