Новини

Provocative Gel – мнения и цена, къде да купя

сексуална студенина при жените се проявява по различни начини. Някой не се чувства силно либидо и полов акт страда като се има предвид. Някой има твърде малко лубрикант и половия акт е неприятен и за двамата партньори. Другите дами не могат да изпитат оргазъм. С всички тези проблеми е предназначен за справяне интимен гел провокация (Провокативно гел).

мнения на лекари и купувачи на тази смазка е доста противоречиви. Четене на многобройни отрицателни и положителни отзиви, за да се разбере, къде истина и заблуда, доста трудно. Ето защо, ние внимателно проучен описанието на лекарството, състава, инструкциите за употреба. – въз основа на получената информация, ние ще отговорим на най-често срещаните въпроси за Провокация

Не колебае и не понасят Провокативно гел

Ако една жена се сблъсква с проблема за сексуалното студенина, че не е необходимо да се срамува. Излишно е да се толерира това състояние, защото нищо добро няма. Липса на удоволствие от половия акт води до факта, че жената постоянно се стреми да “otmazatsya” от него. Резултатът са проблеми с партньора (и дори отделяне от него) и много от заболявания, свързани с въздържание.

Гел Клопка интимен лубрикант, който може да помогне за повишаване на сексуалната чувствителност за жените, така и мъжете.

Редовен секс е необходим за жените да поддържат нормални хормонални нива и стабилно психическо състояние. Така че очевидно, когато симптомите на сексуална студенина трябва да се прилагат лекарства крем вид провокация. – те са в състояние да стимулира либидото и подобряване на сексуалната възбуда женски

на многокомпонентен Провокативно гел

Provocative Gel интимна гел съдържа доста сложно многокомпонентен състав. Всички съставки няма да описваме, защото това ще отнеме твърде много време. Избройте най-важните.

естествени и синтетични восъци лубрикант.

Това е основният компонент, който прави недостига на женски лубрикант произведени по време на сексуална възбуда. В текстура е идентичен с вагинално смазване, и поради факта, че лекарството е добавен в дестилирана вода, веществото се превръща не лепкава и сушене в продължение на 15-20 минути (т.е., след секс, не е необходимо да тече на душа да се измие следи от лекарството).

глицерин.

Доказано е, че много жени, страдащи от синдрома на сексуална студенина, имат прекалено суха кожа на гениталиите. Това причинява дискомфорт, усещане за парене и стягане. Жените понякога дори болезнени време на полов акт. Глицеринът е успокояващо средство компонент, поради което се овлажнява кожата на половите органи. Освен това, той ще бъде приятен за жените, така и мъжете.

кофеин, мента

Provocative Gel Тези два компонента са с тонизиращ ефект, по-силно вълнуват жена. Те леко дразни нервите на гениталните органи (усеща приятно и готино). По време на полов акт, жената е по-чувствителна към докосване партньора си оргазъм се усилва многократно.

Грешка е да се предположи, че лекарството е изкуствен хормон. Ако те са били там, инструментът се счита за лекарствен, ще има много противопоказания и странични ефекти. За да го купя, че ще бъде възможно само в аптеките по лекарско предписание. В действителност, в провокация на хормоните не, той има прост състав, може да се използва без медицински цели.

Въпреки това, е доказано, че при използване на стимулирането на естественото производство на окситоцин, допамин, серотонин, ендорфин. Фактът, че стимулирането на смазка ви позволява да се наслаждавате на секса, и при възбуждане, тези хормони са активно произвежда от тялото на жената.

В някои становища жените мърморят, че съветът е добър, но цената е твърде висока. Всъщност, цената на този инструмент е доста голям, но не прекалено прекомерно висок. Средната цена на 990 … в опаковка. В магазина или аптеката можете да намерите друг интимен крем или мехлем малко по-евтино – 300-400 RUB. Но техният състав е или много химия (която не е безопасна), или те имат икономически неизгодно употреба. Провокация със силен състав и един пакет е достатъчно дълго време, така че цената е много благоприятна.

Как се използва смазване Провокативно гел

Инструкции за употреба на крема е изключително проста – той е точно същите, както всеки друг мехлем да стимулира сексуалните жени възбуда. Позволени са два начина за използване на:

  • Метод # 1: преди началото на сексуален контакт трябва да прокара малко количество гел върху пениса на мъжете, което го разпространява по повърхността, изчакайте 7-10 минути, когато инструментът ще рита в, и да започне да прави секс сношение.
  • Метод две: преди началото на сексуален контакт трябва да прокара малко количество гел върху дланта си и се разпредели по повърхността на половите органи на жените, лекарството започва да действа след 7-10 минути, след което можете да започнем да имат сексуален контакт.

Как да не падне за грабителите стръв?

Този въпрос е от значение, защото сега имаме случаи на фалшиви Провокация гел. Преди да си купите, уверете се, че преди да оригинални начини. Това са основните характеристики на настоящото гел за интимна употреба:

  • Търговско наименование: Провокативно Провокация или гел
  • Форма: крем
  • Главна цел: смазка, повишаване сексуалната възбуда при жените
  • Продължителност: започва да действа в 7-10 минути след прилагането и действието му продължава до достигане на оргазъм
  • Опаковка: червено кутия, вътре в червено тръба с черна капачка
  • Опаковка: 50 мл
  • Производител: ООО “Лаборатория Спечелете” Европа
  • Цена: 990 рубли (продажбата на официалния сайт)

Трябва оригиналния инструмент, аз ви съветвам да поръчате лекарството на официалния сайт на производителя. Там можете да видите целия списък на компонентите в състава, изтеглите инструкцията и прочетете реални становища по гела.

За да обобщим: в съвременния свят, почти всички проблеми са разтворими. Жените не трябва да бъдат заличени в себе си, да се отчайва, да сложат край на връзката, само защото на намалено либидо или липса на сексуална възбуда. Съветите наистина помага да се наслаждават на секса. Цената е доста разумни, противопоказания и странични ефекти, когато се използва правилно, не се случи.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...