Новини

MagnuFuel – мнения и цена, защо си струва да се купуват? бързо шоу

Колко често се карате? Колко пари от семейния бюджет, изразходвани за бензин? И сега се изчисли колко можете да спестите чрез закупуване икономично гориво!

MagnuFuel е с модерен дизайн професионалисти, създадени да осигурят, че шофьорите не харчат големи суми за гориво. Това устройство ви позволява да запишете над 20 на сто от бензин! Изчислете колко пари ще спестите гориво и вместо да ги похарчите за по-приятно разходи, като например вечеря или закупуване на нови мебели.

разработване на нови специалисти се опитват да се гарантира, че устройството подобрява ефективността на двигателя. В резултат – по-голяма издръжливост на двигателя, повишава ефективността на потреблението на бензин, количеството на вредните емисии в атмосферата стане значително по-малък

.
Принципът на действие MagnuFuel

MagnuFuel Економайзерът работи на специален принцип. Вземете един бърз поглед. Фактът, че състоянието на всички горива, дори и на качеството, може да варира значително в зависимост от метеорологичните условия. Критичната температура и влажност причина бензин да се свива и разширява. В резултат, оформен така наречените молекулярни клъстери.

СИЛНИ телно Fries диспергира образуват съсиреци, като по този начин положително зареждане на отделни молекули. Икономични гориво действа като един вид, генерирана от устройство, което се отразява благоприятно не само за състоянието на бензин, но също така и върху превозното средство.

Чудите се как да инсталирате икономичен MagnuFuel гориво? Инсталацията е много проста и няма да отнеме повече от пет минути. Заедно с устройството е със специална пластмасова скоба, който служи за свързване към входящия тръбопровод за гориво. Всичко. Готов! Всички елементи, необходими крепежни елементи, доставени с комплекта на уреда. Не е нужно да си купя нещо допълнително.

предимства и характеристики MagnuFuel

Икономичен гориво е спечелил много положителни отзиви, поради нейните характеристики. Както се вижда, устройството може значително да увеличи живота на свещта. Освен това, “Проверка на двигателя” Светлините много по-рядко. Това е така, защото при използване на бензин устройство е все по-добре, така че изгаря добре.

Икономичен гориво има дълъг списък от предимства, сред които основните: EM>

 1. консумация на гориво се намалява с 20%!
 2. Мощността на двигателя на автомобила се увеличава с 5 HP
 3. емисии на СО и намаляване HC от 40-50%
 4. Устройството е сертифицирано! Това означава, че можете да го използвате с пълна сигурност.
 5. Допълнителна полза: повишен експлоатационен живот на катализатора
 6. OL>.

  MagnuFuel Моля, обърнете внимание! Купи FreeFuel, икономично гориво, означава да защитим колата си от плаката въглеродния-шлака, което от своя страна удължава живота на бутални пръстени.

  Емисионната стойност и спестяванията MagnuFuel

  Колко е ново? Ако решите да поръчате устройството точно сега, ще получите страхотна отстъпка 50% отстъпка! Но … дори и ако не успеете, не се разстрои! Фактът, че устройството има добра възвращаемост, която ще дойде след 1-2 месеца. И няма нужда да се борят с това как да инсталирате економайзера. Само на 5 минути, а вие сте на път да спестявания. Презаредете изгодно!

  По желание: економайзер е гъвкав в употреба. Това означава, че може да спести на водачите на леки и товарни автомобили, мотоциклетисти, шофьори на пътнически превозни средства, на собствениците на яхти и моторни лодки, както и тези, които работят с строителна и селскостопанска техника.

  Купете економайзера е да се осигури по-голямо спестяване на бензин, дори и ако всеки ден ви свършат пълен резервоар! Инсталацията е проста и бърза, предимства е очевидна.

  Не губете време и да закупите на иновативното развитие на ново поколение днес, докато отстъпката е все още в действие! Достатъчно, за да се харчат пари! Време е да се спести!

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...