КЛИНИСТИЛ | Klinistil паразити - къде да се купуват най-евтиното, как действа тя?
Здраве

КЛИНИСТИЛ | Klinistil паразити – къде да се купуват най-евтиното, как действа тя?

Мнозина вярват, че Клинична развод е на парите. Хората отказват да вярват, че само въз основа на органични компоненти, които могат да победят паразитите. Днес ние разберете дали висока степен на ефективност КЛИНИСТИЛ | Klinistil вярно, колко стоката струва и как той е изтеглен от страна на лекарите.

Малко известни факти за паразити

Всеки знае, че за възрастни паразити (червеи, Giardia и т.н.) да влязат в тялото главно чрез храносмилателния тракт. За да получите червеи, достатъчно, за да яде неизмити плодове или зеленчуци, лошо приготвени от месо или риба nedovolen. Също така яйцата на червеи

може да ни чакат на козината на домашни

любимци или дръжката на вратата на обществено място. Но има някои факти за паразитите, които остават неясни за повечето хора.

Факт # 1 – паразити могат да влязат човешкото тяло чрез ухапване от насекоми. Така стана носител на червеи и други патогенни организми, може да се дължи на ухапване от комар, отбележете или дори малка Midge.

Факт # 2 – червей паразити могат да живеят не само в стомашно-чревния тракт на човека, но през тялото му, дори и в очите. Един известен случай, в който една жена отиде на очен лекар оплакват от замъглено зрение. Тя постоянно видях пред мен някакъв черен продълговата ивица. След преглед се оказа, че очите на жената са били засегнати от паразити. Ако пациентът се обжалва на лекар навреме, тя ще бъде заплашен с пълна загуба на зрението.

Всеки ще се съгласи, че след два наречени факти искат да бъдат тествани, за да се провери отсъствието на паразити. Все пак, не всеки има време да отиде в лабораторията. За да се определи наличието на паразити в тялото ви може да бъде в съответствие със следните критерии:

 • сърбеж в ануса;
 • бърза загуба на тегло;
 • хронична летаргия;
 • храносмилателни разстройства.

Ако подозирате, че наличието на паразити, не забравяйте да започне работа в началото на лечението. Пренебрегнати проблем може да доведе до развитието на заболявания като диабет, апендицит, и дори рак.

Интернет активно се рекламира на добавка

TM Клинична за бойни паразитни организми. На следващо място, да разберете дали можете да се доверите това означава вашето здраве и как да се Клинична.

Преглед на свойствата Клинична

старт Нека с преглед на свойствата и състава на добавката Клинична. След това, да разберете какво казват за практикуващите. Обърнете внимание на читателите, че следната информация е взета от интернет и не е 100% автентични. За достоверността на данните по-долу всеки трябва да се съди по свое усмотрение.

купи органична Клинична достъпна само по Интернет. Средната цена на пакет от средства е само ….. Също така, цената може да варира в зависимост от текущите промоции и отстъпки и може да бъде намалена до 149 рубли за пакет. Производителят акцентира

върху факта, че цената Клинична в посредничеството аптеки винаги по-висока, отколкото на официалния уеб сайт на продукта.

Според инструкциите за употреба, допълва TM Клинична има следните свойства:

 • унищожаване на паразити;
 • възстановяване на нормалното храносмилане;
 • регенериране на увредени лигавиците;
 • заключението от тялото на токсини и мъртви паразити.

Направи добавката трябва разбира се всеки ден. За деца над 12 и възрастни, дневната доза на суроватка е 2 капсули. Направи Антигелминтици е необходимо сутрин и вечер в продължение на 25 дни. За малки деца схема на серума е по-различно. Повече подробности КЛИНИСТИЛ за прием | Klinistil на официалния си уебсайт.

Част Клинична включва само органични компоненти като растителни екстракти, витамини и минерални комплекси, екстракти от семена и коренища. твърденията на производителя, че развитието на лекарствения формулата на продукта му бяха необходими няколко години на изследвания.

На следващо място, ние считаме, основните активни компоненти на паразити, включени в марката добавка Клинична:

 • Амарант семена имат мощни антипаразитни и антибактериални ефекти. Убива всички патогенни

  микроорганизми в кратко време.

 • Root Aira -., Използвани в този продукт е абсорбиращ, премахва от тялото токсини и резултатите от жизнената дейност на паразити
 • ревен и вълнообразен Carlina – корените на тези растения нормализиране на целия стомашно-чревния тракт и позволяват да се възстанови бързо здраве, депресия паразити
 • .

 • кардамон – семената на този компонент са вещества с мощни регенеративни свойства. Това позволява бързо лекува механично увреждане на лигавицата, причинени от наличието на паразити в тялото.

В този преглед на инструментите се извършва. На следващо място, разберете защо продуктът получава отрицателни отзиви от клиентите си и това, което казват лекарите.

Clinical – измама

Отрицателни отзиви за клинична могат да бъдат намерени на различни форуми и сайтове, посветени на темата за здравето. Хората се оплакват от ниската ефективност на добавката. Също така купувачите подозрително, че Клинична не можете да си купите от традиционните онлайн аптека. В отговор на критиките, казват производителя на спорните средства?

представя на производителя следните доказателства за качеството на своите продукти:

 • сертификати за качество;
 • доставка на стоки в чужбина;
 • рекордни продажби (виж допълнение);
 • много положителни отзиви от благодарни клиенти.
 • UL>

  Производителят обяснява, че неговата продукт не се продава в аптеките, поради специалния ценова политика на фармацевтичната компания. По това време КЛИНИСТИЛ | Klinistil активно рекламира и само формира своята аудитория от потребители. Ето защо е необходимо да се привлече вниманието на Europens с достъпна цена на продукта. Ако продавате Клинична линия в съответствие с инструкциите на купувачите, цената на средства ще се повиши и мнения пак ще са отрицателни, но сега заради високата цена на продукта. Затова производителят не предпочита да сложи своя продукт в аптеките и да го продават онлайн на по-достъпна цена.

  Също така, производителят заяви, че някои от негативни коментари за този продукт е фалшив критики в интернет за разпространение на конкуренти. За да прочетете реални отзиви за Клинична от паразити, трябва да използвате само изпитани от времето сайтове.

  Какво ще кажеш за спорен добавка да речем лекар? Паразитология, гастроентеролози и интернисти смятат, че този продукт заслужава вниманието на купувачите и наистина са доказали своята ефективност. Проверете в интернет, за да намерите отрицателен отговор за излизане от лекаря, невъзможно.

  Евгений Маликов, семеен лекар, Внимавайте за фалшификати! Не купувайте КЛИНИСТИЛ | Klinistil от съмнителни сайтове, в противен случай рискувате да си купите оригинала вместо сурогатната на добавка. Хиляди Europens станали жертви на измами. Много от техните разочаровани клиенти дори не са наясно, че взе безполезна фалшифициране.

  Къде да купя Клинична без риск от измама?

  За да купите 100% оригинален Клинична в Москва и друг град EUROPEN, посетете официалния сайт на продукта. Този ресурс е единственият гарантиран продава оригиналната добавка. Известен бонус от продавача – разумни цени, без посредничество на надценки. Производителят не сътрудничи с дилърите, така че всички онлайн аптеките и магазини, предлагащи Клинични, са измами.

  Приятен бонус от оторизиран продавач:

  • безплатна доставка;
  • сътрудничество с купувачи от цялата страна;
  • отстъпки достига 50% или дори 100%.

  Ако имате някакви въпроси, не забравяйте да получите безплатен съвет от експертите официалния сайт КЛИНИСТИЛ | КЛИНИСТИЛ | Klinistil. Също така не забравяйте да оставите мнението си за добавка след покупката му. Не забравяйте, че Вашето мнение е важно за стотици хора точно като вас

  Сега четене -Terminex (Verminex) на паразита. – честен преглед
  Clinical – измама паразити

  В много писма, получени в нашия адрес на следващия чудо хапче прогонване от червата на гражданите несъществуващи паразити. Този път тя обещава да направи непознатото чудо хапче, наречено Клинична .

  Следвайте връзката и да получите на интернет страницата на Министерството на здравеопазването с убиец интервю лекар за паразити и общи инфекции. Истината е, че това не е на интернет страницата на Министерството на здравеопазването и неговото калпав – ние разбираме веднага. Лошите кодиране, много грешки, не работи менюто. В долната част на уеб сайта – неграмотни, граничеща с идиотски коментари, внимателно, маскиран като реални отзиви за клинична. Какво е на интернет страницата на Министерството на здравеопазването не може да бъде по принцип! Да, обикновено евтино менте.

  Допълнителна коментар е лъжа!

  По-долу ние виждаме един куп глупави коментари от доволни клиенти, които след употреба на алкохол Клинична започна да се пречиствам паразити цели кг. Real мнения Клинична – научна фантастика. Вие няма да ги намерите всякога. Както при всяка отрицателна обратна връзка! 100% от всички положителни отзиви за клинична написан от измамници! А вашето мнение за запис не може – няма форма! Навсякъде другаде. – връзки към Клинична официалния сайт или официален сайт на доставчика Клинична

  Е, там е класически Logotronic целевата страница за продажба на всички безполезни боклуци за прекомерни пари. Всички атрибути, на място:

  • Магията цена от 149 рубли! Това, обаче, никога не се продава, защото тя ще “вземе пълен курс”. Продължителността му ще се реши от phonies по телефона, в зависимост от внушаемост и плахост от Лох. Но бъдете сигурни, пълния курс ще ви струва няколко хиляди най-малко.
  • Тъп брояч до края на действието, което няма ефект. Ние го има на всички заседнали в последната секунда и замразяване!
  • Огромен брой вербална делириум за пълна ефективност, сигурност и други неща.
  • Няма данни за продавача! Дори и телефонен номер. Пълна анонимност.

  Отделно стиснахме препоръката да дам на този мръсотията ДЕЦА. Bastards обикновено имат граници не виждат! Защото има хора без мозък, които наистина дават тази помия с неизвестен състав и неизвестно производител – бебе

  И все пак искам , за да ред и купи Клинична и използвайте неизвестно слуз, за ​​да унищожи несъществуващи паразити? Вие решавате, скъпи приятели!

  Източник: http://www.vseafery.ru/afery-v-internete/КЛИНИСТИЛ | КЛИНИСТИЛ | Klinistil-lokhotron-Na-parazitakh

  клинична и паразити: Цените, най-добрите мнения на потребителя

  Интернет набира скорост е паразити следващата панацея, наречени Клинична . Преместването на продукти са стандартни, купувачите обещават невероятна ефективност, макар и да не забравя да се убеди, че хелминти (паразити) присъстват в почти всички, и да причинят сериозни заболявания. Реклама на такива средства винаги се основава на сплашване.

  Какво е Клинична? Това развод?

  Не успяхме да открием никакви документи за стоките със същото име. Сертификати за продажба на сайтове е само нечетливи символи, които продавачите се опитват да убедят наивните купувачи.
  Този продукт не е в лекарствата на регистрите или допълнения в регистрите.

  Международната сертификация и клинични изследователски стил на линия имат никакви доказателства.

  Като цяло – това е напълно стандартен елемент за продажба в интернет и супер-печалби не са свързани с по-сериозна медицина. Сред подобен на неговия Intoxic Backreport Heliport на Toxiban на Unitax и десетки други елементи
  Развод вас или не. – реши за себе си

  .

  Къде да купя, колко струва, Клинична го продават в аптеките?

  “Internet добавки”, не можете да купите в аптеките, може да не са официално продават вещества не са включени в държавните регистри и издадени от неизвестни производители. Но е възможно интернет, което е за онлайн търговия клинична и направи. Защо?

  Има ли инструкции за употреба стил на линия?

  Клинична Опакован в ампули, очевидно са по-убедителни, че това е “реално медицина”. Съдържанието на ампулата разреждат в чаша варено топла вода и консумират на празен стомах. Продуктът се предполага, че все още няма противопоказания, няма странични ефекти, но те са дори най-безобидни средства. Да вярваш, дилърите не препоръчват.

  Аз се боя от паразити (червеи) наистина?

  хелминтоза е доста често срещано явление, но паразитите не са всички хора.

  противоглистно добавки ще ви помогнат да се възстанови за едно или повече приложения, а не за 20 дни или един месец, както е определено за стил на линия. Само тестове могат да разкрият какъв вид паразити, които имате, и дали те правят. Само лекар в зависимост от резултатите от тестовете може да предпише лечението. EM>

  Търговци предлагат да се даде Клинични дори и децата. Трябва да знаете, : Няма гаранция, че сте изпратили “добавка” от някои “официален” сайт (и техните резултати) – няма недекларирани вещества. За Интернет пазарът на такива продукти няма контрол. Бъдете внимателни.

  Real коментари

  В момента реално отзиви на клиенти по стил на линия не. Но вече има десетки сайтове, стотици рекламни страници, можете да го поръчате подтикващи и публикува персонализирани много положителни отзиви, включително и от “лекари”, за да вярваме, което няма смисъл.

  Така че нека пишат тези коментари, можете да го направите на нашия уебсайт в рамките на този материал . Кажете ни как сте поръчали това, което в края на краищата, изпратени и какво излезе от него. На рекламни сайтове и посредници достоверни мнения да пиша е почти невъзможно.

  Клинична от паразити

  Клинични безмилостно унищожава: паразити, вредни бактерии и гъби, които са в състояние да устои на последваща инфекция от всички паразитни форми. Следователно подобряването на физическата и умствената дейност, изчезват различни хронични заболявания, теглото се връща към нормалното, както и на кожата, косата и ноктите здрав вид.

  Фактът, че хелминти предизвикат опасна и неизлечима болест – отдавна са известни и доказани. Но не всичко е полезно да се отнасят с теб, а точно обратното – вие искате да сложите на системата, така че от година на година се третира същите, просто различни добавки. Една дума – хранени фармацевти! Вижте сами: женските червеи могат да снасят яйца 240,000 дневно. Заселват се така, когато това е възможно: очите, белите дробове, черния дроб, сърцето, черво, урогениталните органи и дори в кръвта, мозъка и мускулите. Така че започнете да страдат тези или други органи. Тези органи и лечение на нашите лекари, т.е. опитва да повлияе на симптомите, когато причината на заболяването -. Паразитите

  на паразити причиняват смъртоносна болест

  да влезе в тялото на паразити лесно:

  • На неизмити пресни продукти (плодове);
  • В нетретирана вода;
  • След контакт с животни, това се случва на улицата;
  • Използване на сурови или варени с нарушения на месото и рибата;
  • Не изми ръцете преди ядене;
  • На парите там просто паразити там, цялата инкубатора;
  • С ухапвания от насекоми.

  Лекарите потвърди, че паразитите се умножават бързо. Защо има заболяване никой не говори за това. В действителност, паразитите се хранят всички микроелементи, които трябваше да се научи от нас от храната. От тази вътрешните органи не получават правилното хранене и се изчерпват. Това се усложнява от отпадните продукти на паразитите: те се хранят и се изсера като нас. Тяхната акане вид токсини са депозирани във вътрешните органи.

  Всичко това не е непосредствено забележими, но с течение на времето, хората започнаха да забележите неприятни симптоми, и ако те не обръща внимание на развитието на заплахата от болестта.

  • диабет. Последиците от тази болест са известни, но не е известно каква е причината трематодните си, че животът в едър рогат добитък.
  • рак. Тяхната поява е провокирана от хелминти или гъбички и паразити (спори).
  • Trihozefalez – се характеризира с липса на апетит, гадене и констипация. Пациентите също се оплакват от тежка загуба на тегло и раздразнителност. Възможна загуба на съзнание.
  • аскариоза – болка в корема, което е съпроводено с гадене и повръщане. На цвета и кожен обрив. Игнорирайки симптоми или погрешно лечение -. Се превръща в инфекциозни заболявания (бронхит, пневмония)
  • цистицеркоза паразити инфектират и да увредят мозъка. Това се проявява с мигрена, слепотата. Ако не се лекува, да се случи гърчове и загуба на съзнание.
  • Enterobiasis е сърбеж в аналната област, кожни язви. Причинена от вид нематод, инфекция податливи деца.

  Лекарите диагностицират тези заболявания, но не го отнасят за паразити. Всички, защото на паразитите десетки хиляди видове и няма универсален начин за идентифициране Какви конкретни червеи, които имате

  Сега четене -Gelmicin от паразити. – честен преглед

  Симптомите, които помагат за идентифициране на хелминтите в тялото

  Анализ на хелминтоза често е погрешно. Това се дължи на факта, че червеите постоянно мигрират по цялото тяло и в момента на вземане на анализа може дори да не е на същото място. Но от симптомите, можете да изберете да живее в тялото ви са паразити или не.

  • Забелязвате постоянен лош дъх;
  • От време на време се появяват обрив или алергии;
  • частни настинки, сълзящи очи и хрема също показват наличието на вредителя в тялото;
  • Вие сте често сънливи, уморени, дори и да не е направил нищо;
  • храносмилателни проблеми, а именно констипация или диария;
  • Известие нервност, главоболие, нарушения на съня и апетита;
  • Неясно болка в мускулите и ставите;
  • загуба

  • Коса, тъмни кръгове или торбички под очите.

  Ако поне един симптом срещнете, с вероятност от 99%, вие сте живи паразити. Те се нуждаят от спешно да се справят! Но, за съжаление с всички добавки проблематични. Днес има само една добавка, която е в състояние да унищожи възрастни червеи и техните ларви.

  истината или не?

  Клинична – всъщност надеждна защита и избавление от паразити! Той е толкова ефективен върху тялото на паразита, че те просто не го правят:

  • 48 часа спират живи паразити, убива потомството и яйцата.
  • След 20 дни, системата показва остатъците от паразити от тялото.
  • 30 дни се връща към нормалното чревния тракт на човека.
  • След 60 дни, тялото е “прероден”, да се освободим от ефектите на токсичен шок.

  В стандартния случай е достатъчна за 20 дни, но ако заболяването е в сериозен етап или в хронична форма, ще трябва да се разшири на рецепцията.

  Всяко лекарство не може да се направи, само Клинична:

  • лекува от паразити.
  • почиства органи и тъкани срещу паразити и следи, премахва токсични вещества.
  • Регенериращ тъкани в тялото.
  • нормализира обмяната на веществата и възстановява хормоналния баланс.
  • ли нормалното функциониране на инфектирани и увредени органи.
  • Насърчава лекуване на язви и други лезии.
  • облекчава болката и спазми.
  • Подобрява човешкия имунитет.

  Разлики от наследство добавки

  Традиционна, остарели добавки:

  • химически състави на хормони, които предизвикват алергии и странични ефекти;
  • Трябва да се прилага повече от един курс, но дори и след това резултатът не е гарантирано;
  • Не е в състояние да лекува новооткритите видове паразити;
  • Лекари и учени многократно поставят въпроса за лошото им ефективност;
  • Стресът засяга и толкова слабо тяло.
  • Състои се от доказани билки и съставки;
  • За почистване на тялото достатъчно разбира
  • Добавката се удостоверява;
  • без странични ефекти, препоръчани дори за деца от 3 години;
  • Работи плавно и изчерпателно.

  Част от втвърдяването на червеи

  • Екстракт от амарант (амарант семена). Вреден ефект върху добре известни видове паразити.
  • Коренът на билката на тръстика. Неутрализира ефекта на токсини освободени от паразити, почиства органи и тъкани.
  • Saussurea. Лекува механични повреди.
  • Корените на ревен и Carlina (Carlina). Възстановяване на метаболитни процеси.
  • жлъчката от хималайски мечка. Благоприятни ефекти, свързани с имунитета и защитни функции на тялото, разтваряне на червеи.
  • Корените на лекарствен krovohlebki. Нормализира повредени органи.
  • съцветие от шафран. Облекчава болката и спазми.
  • Прах подправки кардамон. Има силен тонизиращ ефект. Благосклонност бързо лечение на различни увреждания на меките тъкани и органи

  Резултатите от клиничните изпитания, проведени на доброволци с паразитни tablemodellistener заболеваний1 група -. Плацебо2 група – Linistit 80 до 100% Анемия-100% състояние на панкреаса-80% от алергичен дерматит-90% от гастрит, язва, диария, 90%

  Истината или FDA одобрение

  ?

  добавката е разработена в Института по паразитология. Група учени са били идентифицирани растителни продукти, които влияят неблагоприятно на живота на паразити. Целта бе да се определи какви вещества парализират червеите и да проникнат в клетките, без вреда за организма. Както е създадена в резултат на експериментите, няколко хранителни добавки с подобно действие. И тогава, както се вижда от резултатите на доброволци Клинични тя се превърна в лидер в борбата срещу паразити, това е най-ефективен.

  Къде да купя?

  производство и екстрахиране на полезни компоненти във флакона, за да се запазят всички полезни свойства – не е лесно. За да доставят серийно производство все още не е възможно, поради високата цена на оборудването. Затова беше взето решение да продаде Клинична в ограничени количества чрез сайта им.

  Продажба на клиента директно от производителя се счита за най-сигурно. Това предпазва добавката от фалшиви и мамят цени. Дори и въпреки това, някои хора купуват директно от производителя и препродават на завишени цени на местата за фалшиви. Понякога дори фалшив изпращане. Мисля, че разбирам какво да се вземе чрез трета страна -. По-скъпа работа

  Внимателно измама! Бъдете внимателни, не е клинична таблети и ампули. Онлайн понякога има отрицателни отзиви, че някой на хапчета не помогнаха. Това не е изненадващо, тъй като формата освобождаване на добавката само под формата на 7 флакони от 2,5 мл опаковат.

  Инструкции за употреба,

  • Деца до три години – по 1 капсула на ден, сутрин на гладно. Курсът е 7 дни.
  • Деца 3 до 6 години -. Приемане, курс на 15 дни
  • Деца от 6 до 12 години -. Допускане, разбира 20 ден
  • 12 години деца и възрастни – по 1 капсула на ден. Курсът на 20 дни.

  Брой колко е необходимо за целия курс, не е трудно, вижте по-долу начин на приложение, то зависи от възрастта. Например, нуждаещи се възрастни да се пие 20 дни. За това ще ви трябват 3 пакета: 3129 рубли, един промоционален. Цената е разумна, предвид резултатите.

  Сред купувачите на добавката, беше проведено проучване, където е отбелязано какви подобрения се появи, след като разбира получаване Клинична:

  • Обратно съня и апетита.
  • Подобрена храносмилането.
  • на студа изчезна, имунната система е увеличил.
  • алергии вече не ви притеснява, както и други хронични заболявания.
  • кожата, косата и ноктите здрав вид, подсилена от вътрешната страна.
  • Външно, изглежда, че сте станали по-млади.

  противопоказания и странични ефекти

  По време на проучването бяха открити никакви странични ефекти. Добавката е подходяща за деца и възрастни. Единственото нещо, което той може да бъде противопоказано за бременни жени и по време на кърмене. Във всички останали случаи, можете спокойно да вземе Клинична, че е безопасно във всяка възраст.

  отзива на лекарите за клинична

  Владимир Сергеевич, лекар-токсиколог. EM>

  В последните няколко години забелязах, че паразитни болести се лекуват по-често. Повечето хора се оплакват от симптоми, но когато премине редица тестове разкри замърсяване с паразити. Средства, твърде много, но наистина ефективен време и е изчислил неправилно. Не искам, като някои лекари, за да лъжа и за лечение на симптомите, които дадохме clatko Хипократ. миналата година използвате в практиката по клинична и това се е утвърдила като надежден. Бързо започва да действа по този начин пациентът не изпитва nikakie токсично отравяне по време на лечението. Дайте пациенти не само за лечение, но и за профилактика, ако obitaniya на околната среда предполага възможността за инфекция.

  Андрей, лекар-parasitologist. EM>

  Изненадващо, хората често не възприемат паразити сериозно, очевидно смятайки, че това не е опасно. Повярвайте ми, както съм виждал твърде много усложнения и страшно диагностика на паразитни болести. Worms просто се изкачи на мъжа. Представете си възрастен достигне 10 метра дължина. Но по-често хората просто не носят лечение до края. Както обясни на пациента, той кима, и къщата дори да отида до края не могат. Така лечение. Опасно е за Зоров! Ако забележите симптоми на червеи – Не отлагайте лечението, не пропусна. По-добре е да се пие курс на подготовка клинична и да забравят за проблемите, повярвай ми. В клиниката ми е добавка номер 1. Ние научихме за него не толкова отдавна, но резултатите от нея са невероятни. Благодарение на нашите учени. Благодарение стил на линия вече много пациенти са били лекувани.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...