Новини

Handy Heater – мнения и цена, струва ли си, къде да си купя?

Rovus Handy нагревател ще помогне на нагряване на корпуса бързо и лесно, защото това нагревател използва инсталация с монтиран на стената и свързаното с конвенционалните електрически контакт. Ясна и лесна цифров контрол, таймер, ще ви помогнат да се програмира по – изключен нагревател за 12 часа. В случай на неизправност на устройството или грешките в прекъсвача на мрежата схема ще ви спаси от неприятни последствия. Нагревател мощност нагревател Handy Rovus 350 вата и позволява да се постигне подходяща температура без изгаряне на кислород и изсушаване на лигавиците в човешкото тяло.

Това е много важно за семейства с деца и домашни любимци. Ергономичен дизайн, разработен в специални лаборатории, са на разположение за различни цели. В офиса, на вилата, в детската стая, банята, съблекалнята на сауна, магазини в области, където е важно да се поддържа стабилно и удобно оборудване, тя ще се слее във всяка стая. Нагревателят в нагревател Нагревател Handy Rovus е изработена от безопасни керамика. Пластмасови случай не е склонен към отопление. Всички тези фактори може да стане ключ към топлина и уют в дома!

 • автоматизация, предпазва от прегряване и напрежение капки в мрежата.
 • Икономичен Ел. – 350 W., няма да съсипе семейния бюджет, но ще даде приятен разговор в топло помещение
 • простотата и надеждността на нагревателен елемент, който може да угоди на колегите в офиса удобно създаване на много години.

Нагревател “удобен Хедър NOVUS” може да стане приятел и помощник, защитник и пазител от жестоките студове и студеното време!

 1. Компактен, мощен, ниско ниво на шум, високо ниво на защита.
 2. Auto-защита.
 3. Изборът на режим скорости.
 4. Лекотата на и монтаж.
 5. Възможността за регулиране на температурата в диапазона от 15 до 32 градуса по Целзий.
 6. 12 часа таймер с възможност за програмиране на свой ред -. ON- разстояние
 7. Компактен размер позволява лесно да носят устройството от стая в други стаи, ако е необходимо.
 8. На дисплея (цифров доведе модел) ще ви помогне в управлението на нагревателя.
 9. стенен монтаж спестява място в стаята.
 10. OL>

  Къде да купя Handy нагревател и неговите технически характеристики

  Handy Heater Препоръчваме Ви да закупите Нагревател Handy Rovus само на официалния сайт на производителя, цената на нагревателя “удобен Хедър” е само …

  За да поръчате, трябва да отидете на уеб сайта на производителя и там ще намерите формуляр за поръчка, в която ще трябва да въведете името и телефонния номер на международния формат. След това ще се свържете с оператор за получаване на адреса на доставка и консултации. Той ще отговори на всички ваши въпроси по отношение на цените, текущи промоции и отстъпки, посъветва за нови компании.

 • Таймер: електронен;
 • Категория: топлина вентилационните нагреватели;
 • Електрическата мощност от 350 вата.
 • прегряване защита: автоматичен;
 • напрежение на мрежата: 220 волта;
 • Система за управление: електронната система;
 • Способността да се коригира топлина: безстепенно (безстепенно) корекция, при температура в границите от 15 до 35 градуса по Целзий;
 • Наличието на термостат: Електромеханични термостата;
 • Възможността за превключване режима:. Два режима

Нагревател Handy Rovus благосклонно към модели от този тип, предлагани на пазара. Свързването на надеждите им с този нагревател, не трябва да се притеснявате за приближаването на студеното време. Запазва се пари ще осигури разумна цена, надеждна конструкция и икономично потребление на електроенергия.

Видовете електрически нагреватели Handy нагревател

Често собствениците на вили, изправени пред трудности отопление домовете си, тъй като на много от тях не са свързани с някоя ТЕЦ или дори на газ. Тогава алтернативата става електроенергия и, като следствие, има възможност за отопление с помощта на електрически нагреватели. Много от тях може да служи като допълнение към батерията на ТЕЦ, като нагревател Handy нагревател Rovus!

конвекционни нагреватели

Един от най-често срещаните начини, достъпни за електрическо отопление. Нейната основна на работа е прост. Студеният въздух от стаята свободно или насилствено попадне в отоплителното тяло, където се нагрява до определена температура и се връща в стаята. Тези нагреватели са оборудвани със система за изключване, който активира ако въздухът се загрява до зададената температура. Но те имат недостатък – поради създадените температурни разлики в близост до тавана и над пода, увеличаване на разпространението на прах във въздуха. Тези нагреватели често се инсталират в домовете и офис сгради.

 • За: относително ниска цена, ефективност, безопасност, бързо отопление на помещения;
 • Против:. Усвояването на кислород, циркулацията на прах в помещението

нагреватели

Handy Heater Тези компактни нагреватели работят на принципа на движение на въздушните маси от вентилатор. Въздухът в тях се загрява от горещ бобина или керамичен елемент. Първият са по-евтини, но нагревателния елемент те изгарят кислород и сух въздух. Вторият не разполага с такива функции, но са по-скъпи. Особено мощни нагреватели се наричат ​​пистолети за горещ въздух. Често този вид отоплителни уреди е единственият метод за подгряване на частни домове.

 • За: ниска цена, компактност, бързо нагряване на въздуха;
 • Против:. Слаб огън, шумът от вентилатора

Топлинни акумулатори H4>

Това е сравнително нов вид отоплителни уреди, които станаха популярен с въвеждането на различни тарифи за отопление през деня и през нощта. Това устройство магазини топлина по време на периоди на ниска активност и натоварване на мрежата и след прекъсване на електрозахранването и отделя топлина. Тази опция е полезна за нагреватели монтирани където отопление е твърдо гориво. Резервоарът осигурява топлинна енергия за периода на зареждане на гориво и веднага след изгарянето им и поглъща в момент, когато има излишък на топлина. Този метод намалява човешко участие в системата на автономната отопление.

 • За: ефективност, способността да се поддържа една температура, намаляване на разходите за гориво
 • .

 • Недостатъци:. Големи размери и достъпна цена

Електрически

Този вид отоплителни уреди е симбиоза на електрическия нагревател с вентилатор. Вътре на такова устройство е или спирала, или метални нишки. Често електрически нагреватели, сглобени в вентилация и климатизация. Такива съоръжения често топлина големи промишлени помещения, но също така и за монтаж в частни домове, те също са подходящи. За да се балансира разликата в температурата на тавана и пода, често в стаите са монтирани с вентилатори, които помагат, освен да се спестят пари за отопление.

 • За: относителна компактност, лекота на инсталиране, способността за отопление големи площи;
 • Против:. Шум, голяма температурна разлика между въздуха над пода и тавана, сухота на въздуха

Като се дава предимство на една или друга форма на електрически нагреватели, се съсредоточи върху областта, която искате да се загрява и колко често стаята ще има хора. Rovus Handy нагревател е идеален за отопление на апартаменти, офиси и гаражи!

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...