Здраве

Eleganza за загуба на тегло – негативни коментари, мнения, цена, официален уебсайт

За най-различни продукти за отслабване, които искат да губят тегло често се обръщат не към фитнес треньор или бягаща пътека, но в дома си компютър и онлайн. Жалко е да признаем, че тези двамата са ясно злоупотребява доверието ни и се опитва да се реализира печалба. И без значение колко тривиално може да е да преразказват рекламни обещания за допълнителни мазнини без стандартна процедура.

Eleganza се продава

като разтворим прах. Според производителите, след първия прием на мазнини ще започне да гори и отстъпление. Няма нужда за всяко допълнително усилие – диета и упражнения за слабите. Eleganza обещания

Eleganza

на всеки един стройно тяло като модел, както и всичко, което трябва да направите е да се пие редовно.

Какво е изработена от Eleganza?

Основните компоненти на които е предложено да се сложи надеждите си за перфектно тяло: лициум, гардения и кактуси. От 2-популярните компоненти вече са били счита за нашия сайт, че е безопасно да се каже, че те не разполагат с изгаряне на мазнините ефект (което се потвърждава не само от мнения, но и от коментарите на нашите посетители).

Goji могат да бъдат полезни като всяко зрънце до известна степен, но има много малко под формата на разтворима напитка от оригиналния “полезност”. И какво значение има, ако не се отървете от допълнителните килограма лициум по някакъв начин?

И кактуса … Единственото кактус напитка, достоен за уважение е, разбира се, текила. Има няма научни доказателства, които предполагат, че кактус ще ви помогне да отслабнете.

Въпреки това, обявени 3 компонента не са всичко, което може да се намери в един шоколад напитка от наднорменото тегло. За по-голяма яснота, съставът може да се сравни с друга красива изложение на производители:

Не казвам, че напитката е пълна с химия – не, съставът е нормално, но без аромат, подсладител и регулатор на киселинността не съм направил. Един от компонентите, обаче, заслужава да се разглеждат отделно, по-внимателно.

Какво е levarnitine

L-карнитин е отговорен за метаболизма процеси, и по-точно, той пренася мастни киселини. От известно време, нейните ефекти се отъждествява с анаболни влияния, както и някои спортисти обърне особено

внимание, за да го в диетата си. Но научно изследване не е потвърдил полезните свойства на карнитин за спортното хранене. От levarnitine не е незаменим вещество, препоръчителната дневна доза също не е установен.

Но други експерти казват, че карнитинът е полезен при лечението на мъжки стерилитет и помага за намаляване на масата на мазнините и увеличаване на мускулната маса. Така, в един експеримент, група от възрастни хора се 2 грама L-карнитин на ден в продължение на 6 месеца. След 6 месеца, имаше подобрение в умствената дейност и физическа годност: средно, темите са загубили 1,8 кг мазнини и увеличаване на тяхната мускулна маса от 3,8 кг.

За да обобщим, учените не са стигнали до единодушното заключение за полезните свойства на levarnitine.

Eleganza

Въпреки това, повечето специалисти и някои изследвания дават основание да се смята, че това е полезно вещество, което допринася за нормалната обмяна на веществата. Но карнитин е много отдалечена връзка със загуба: 1,8 кг в половин година е 300 грама мазнини на месец. Едва ли е постижение, което може да се нарече успешна загуба на тегло.

Сашето съдържа 5 грам прах. За 100 грама пари има 2,5 г л-карнитин. Следователно, една част от Eleganza съдържа 0,125 грама на това вещество. Пиенето на 2 коктейли на ден, тялото ще получи 10 пъти по-малко карнитин, отколкото хората от по-горе експеримент. Математическа логика подсказва, че месец на консумацията на Eleganza ще се отървете от цели 30 грама мазнини! Брилянтно резултат.

малко за затлъстяване.

Знаейки обща информация за затлъстяване и как да се бори, можете да се разграничи истината от направо реклама се крие в секунди.

Причини за затлъстяването могат да бъдат много различни: начин на живот, наследственост, възраст, пол, хранене, стрес и др Обърнете внимание на снимката по-горе, което показва състава. От лявата

страна в подзаглавието “Модел на тялото, да се чете: не е необходимо да се промени начина на живот, няма нужда от физическа активност, няма нужда да се следи хранене Това е популизъм на чиста вода, което е ясен сигнал, – че ни излъга! . за сериозни промени, е необходимо да се идентифицират и отстраняване на причината (а често и повече от един.) – нездравословно хранене, нездравословен начин на живот, липса на физическа активност или нещо друго

Въпреки, карнитин, обсъдени по-рано, подобрява обмяната на веществата, трябва да се вземе под внимание, че между изгарянето на мазнини и въглехидрати, тялото ни ще се даде предимство на въглехидрати, отнема гликоген. Следователно, не се препоръчва да се ядат богати на въглехидрати храни преди тренировка. А Eleganza се състои от 90% въглехидрати, които ще обезсмислят опитите на карнитин (която вече е пренебрежимо малко), за да направят тялото започне изгаряне на мазнини.

Резултатът е Eleganza

В Eleganza напитка няма да ви помогне да отслабнете. Радвам се, че няма да боли: можете да намерите L-карнитин в състава му, което е доста полезно вещество. Но това е твърде малък, за да си спестите положителни резултати. Затова тези, които са наистина търсят начини да отслабнете, е по-добре да не си губи

Eleganza

времето с този безполезен коктейл.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...