Новини

Electricity saving box – мнения и цена, къде да купя

Lifehacker Ви предлага да научите истината за устройствата по Общото заглавие на електроенергия за пестене на кутията от специалисти в своята област, като един от тях сам шеговито нарича, електроинженер Ниво 80.

икономически сътресения принуждава всички нас да се мисли за намаляване на разходите. И накрая искам да се отрече от обичайните удоволствия: храна, пазаруване и кино. И така, какво би като непълнолетен да жертват затягане на колана, докато се превърна в примка? Докато размишлявам трудния избор, изглежда, че начина, по който те намира. Един добър съсед, услужлив колега или любимите социални желаещите да купуват една малка кутийка, която може да намали разходите за електроенергия. Поставете устройството в гнездото, и икономиката започва да се насладите на растежа на десетки процента! Базата данни за ефективността на модерната технология се основава на одобряване на мненията на доволни клиенти и неоспорими видеоклипове в YouTube. Но всичко е добре, тъй като тя ни представя реклама?

Освен това, Lifehacker ви носи интересна статия от Burr бригада, съставена от хирурга LoneWolf и неговия помощник operby поставен в оригиналните страници на интернет изданието “Energocapital”.

Разглобете устройството да се пести енергия

Искате ли да се превърне в истински герой от приказка? Не е известно там чужбина Супермен или Спайдърмен, а най-много, че нито е истински Пинокио!

Electricity saving box И това не е необходимо да отидете в Поле на мечтите и погребат в земята 5 златни монети под прикритието на нощта … само Достатъчно, за да си купите устройство като това, наречена “elektrisiti seving кутия” или “Икономичен на електроенергия “(ток пестене на клетка).

След това я поставете в гнездото (поръсени със сол и вода аз силно не препоръчваме), да каже: “на kreks мирски FEKS!!!” и това е всичко! Вие – Пинокио ​​

В същото време, нашата скъпа Distributioo активно насърчаване на кутии със светодиоди, които се вмъкват в контакта и обещават “нереалистични спестяване на енергия” и “бавното въртене на електромера”, са чувството за “вечната жажда на един свободен” на нашите граждани, и потриват ръце. И разбира се, Distributioo получите нереалистични печалба чрез закупуване на тези кутии за $ 4 в Китай и продажба на лековерните граждани на Европа, Украйна, Казахстан, Беларус по $ 40.

Така че това, което е вътре в това устройство? Аз предлагам да се направи едно очарователно пътуване през неговите чаркове за оценка на потенциала на тези инвестиции! Така че, скалпел в ръка, пациентът на масата!

Electricity saving box Най-скъпата нещо в това устройство вероятно е така. Тя е изработена спокойно: сребрист цвят с черни акценти и megablock лого. Въпреки това, се проведе заедно двете половини само с един малък винт, който се отвинти лесно.

Вътре устройство чудо “, спестяване на енергия” е електронно табло с минимален набор от компоненти и относително голяма “черна кутия”, която, както подозирам, е тайната супер оръжие (Wunderwaffe) в борбата срещу консумация на киловатчаса! И ние се съмнявате, че това е обикновен филм кондензатор.

На обратната страна на печатни съвет на верига, която е закрепена с два винта, изглежда така:

Цялата схема е създаден на печатна платка, има за цел да направи едно голямо чудо – да се създадат необходимите условия за … изгаряне на два светодиода. И за да добавите по-голяма яснота, тук се съставят от концепцията за хирургически екип от това устройство:

Да, ако тя е много обща, а след това вътре има малка серия от два светодиода и голям кондензатор филм. И колко голяма е тя, ние се чудеха и за това, и ние сме се измерва доста добро устройство:

Измерванията показват, че черният тайната, кондензатор има капацитет колкото на 5.18 MFD.

След подготовка ние поставяме всички смелостта назад и заши пациента. Решено бе да го пробвам. Без това, нашият анализ експеримент би била непълна. Поставяме megaeconomics в добре зареден гнездо.

И … чудо! Светодиодите наистина светват, и надеждата ни.

Но електромера е нахален и уверени “усукана” същите киловатчаса, което е свързано с устройството за чудо …

Electricity saving box И все пак най-малко някакъв ефект трябва да са получени от включването на един филм кондензатор с капацитет от 5 μf паралелно към началната мрежа. С други думи, в края на краищата, каква брилянтна идея лежеше Distributely по някакъв начин да оправдае тяхната измама наивен Пинокио? Ще отговори директно, капацитетът на този кондензатор е толкова малка, че тя ще бъде достатъчно само да се компенсира реактивната мощност на луминесцентна лампа 40 вата.

Да, чух прав, в допълнение към активната мощност (P, ватове, w), която се превръща в полезна работа (движение, въртене, отопление), някои устройства, като например двигатели консумират повече реактивна мощност (Q, Var, волт-амперна реактивен). Той е необходим за създаване на електромагнитното поле. Сега, нашата сушилня и нашия хладилник, които консумират енергия от мрежата и да го зареди непродуктивен. Но ако до пералнята или хладилника в контакта да се придържаме кондензатор (капацитет и се изчислява на необходимия волтаж), нашият уважаван двигатели хладилник и пералня ще консумира реактивна мощност от кондензатора и няма да “натоварване на мрежата”. И сега MEGAWILD: ACTIVE електромер инсталирана във вашия апартамент, напълно безразличен към колко реактивна мощност тече. Не вярва.

Отново една добре обмислена активен електромер отчита само активната енергия, която минава през него. Така че, за създаване на всички видове “магия-енергийно seving кутии”, можете да много леко облекчаване на малка площ на вашия окабеляване от една малка част от реактивната мощност. Но вашите усилия си метър не оценят.

Така че не се заблуждавайте от разкази за Distributioo, не купувайте филм кондензатор с водена устройство за разчитане на $ 40, ако сте със сигурност не искам да се чувствам като Пинокио. )))

Погрижете се за себе си и парите си!

Вместо заключение Ток Saving Box

Отидохме с проучване блиц до един от авторите на статията. заслужава да се опита в отговор на “огъват” държавата за неразумен ръст на тарифите и девалвацията на рублата, разиграва електромерите ли е? Има ли някаква реална полза от енергийно ефективни домакински уреди?

Разбира се, не си струва. Системата за електрическо непрекъснато се подобрява техники за търсене “крадци”. В допълнение, на глобата от десет пъти повече от сумата “откраднат” ще се охлади всеки плам. И най-важното е, че има случаи на смърт “kulibinyh”, опита да се свърже миналото измервателните уреди. Така че играта не си струва свещ.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...