Потенциалност

Atlant Gel – отзиви и цена, къде да купя

& Nbsp Състав Атлант гел

Кремът Атлант гел съдържа само естествени съставки. Те включват:

 • Берберис. Е източник на алкалоиди и органични киселини. Ефект върху тоник тялото, подобрява имунитета и има леки противовъзпалителни свойства.
 • Ashwagandha. А естествен афродизиак. Подмладява, бори възпаление, увеличава мускулната сила и подобрява издръжливостта.
 • Лигнаните. Стимулиране на сексуалната активност и повишава потентността.
 • Maca. Повишава потентността при мъжете, помага за производството на тестостерон и се използва при лечението на безплодие.
 • див кестен, Гинко Билоба, джинджифил. Растителни екстракти за подобряване на сърцето и кръвоносната система. Увеличаване на сексуалната функция и сперма направим по-добре.
 • Thistle. Увеличава производството на мъжки полови хормони.
 • диметикон. Е силикон компонент, който смазва тъкан и подобрява плъзгане. Защита на кожата по време на тренировка за уголемяване на пениса и време на полов акт.
 • бетаин. Подобрява метаболизма и нормализира кръвообращението.

В някои съотношения на тези компоненти подобри ерекция и увеличаване на пениса. Като се абсорбира в кожата, те правят тъканта еластична и ще допринесе за максимално разтягане на каверноса корпуси без никакви щети. Разширяването на пениса става постепенно, без да причинява болка.

2 инструкции за употреба Атлант гел

Има няколко начина на прилагане на крема Атлант гел в зависимост от целите, поставени от човека. Ако добавката се използва за удължаване на половия акт и по-голяма чувствителност, той се прилага 30 минути преди физическа близост. За тези цели е необходимо да се прилага малко количество крем. След кратко време има леко изтръпване на пениса, която разказва за началото на действие на добавката. Редовността на използването на средствата не е от значение.

Atlant Gel Мъжете, които искат да се увеличи размера на фалос крем трябва да се използва редовно в продължение на 1-3 месеца всеки ден, за да се постигнат резултати. Един ден крем се прилага веднъж след хигиенни процедури, следвате тези прости правила:

1. Щедро прилага масажни движения върху еректиралия пенис.

2. Дай 5 минути за крема се абсорбира напълно.

3. Правейки специални упражнения за увеличаване на пениса.

За да се постигне своите резултати, кремът трябва да се прилага ежедневно в продължение на поне 2 месеца. Това ще увеличи пениса от 3-5 см Освен крема осигурява подобряващи еректилната функция, намалява времето между сексуални действия, удължава продължителността на оргазъм.

Atlant Gel За да забележите първите резултати след 2-3 седмици след редовна употреба. След 1,5-2 седмици на употреба значително ще подобри чувствителността на пениса и да се увеличи продължителността на половия акт. Средният размер на увеличението на тялото от 0,5-1,5 см Така че пенисът е по-голяма от 3 см, то трябва да бъде най-малко 6 седмици. След 3 месеца е възможно да се постигне увеличение на 5 см.

3 упражнения Атлант гел

Преди упражненията и прилагане на крема, направете компрес. За тази цел парче мека кърпа, потопена в топла вода, изстискайте леко и увийте ствола на пениса. За да издържат на компрес е необходимо от 3 минути. След това процедурата се повтаря 3 пъти и изчакайте, докато кожата става по-суха. Той подобрява кръвообращението и прави тъкани по-еластична.

Има няколко техники за упражнения, които могат да бъдат използвани с крем Атлант гел. Първият се извършва изправено или седнало положение. Тя се състои от следните етапи:

 1. 1. Пенисът е в отпуснато състояние. Мъжът хваща с ръка и изстисква главата за подобряване на кръвния поток.
 2. 2. Фалоса е съставен от себе си, за да чувства лек дискомфорт. В тази позиция тя трябва да бъде най-малко 5 минути. Болка по време на тренировка трябва да се избягва.
 3. 3. Необходимо е да се направи масаж на пениса в кръг около 30 пъти.
 4. 4. Отново се простират на пениса, но в 4 посоки – наляво, надясно, нагоре, надолу. Направен кратко прекъсване и повтаря кръгов масаж 5 пъти.
 5. 5. Пениса трябва да дръпне напред и да го държи в това състояние в продължение на няколко минути, след което внимателно го изтръгне няколко пъти.
 6. OL>

  Втората техника също не би трябвало да причини дискомфорт и болка. Състои се от 2 упражнения:

  1. 1. Пенис вземете ръката, така че пръстите изстискване на главата. След това е необходимо да се компресира цяло, избягване на болката.
  2. 2. Фалоса си извади направо и я държи в това състояние в продължение на 1 минута.
  3. 3. Отново държи участък пениса, увеличаване на времето и отпуснат.
  4. OL>

   Вторият набор от упражнения, извършвани в продължение на 20 минути. Движението трябва да бъдете внимателни да не се компресира на пениса до болка и зачервяване, за да се избегнат проблеми в бъдеще . Ефектът ще забележите след 2 седмици.

   разширяването крем фалос допринася за безболезнено разтягане на тъканите и растеж на хрущял. Тя е ефективна само когато редовните упражнения в продължение на дълъг период от време. Ако целта на използване на добавката, подобряване на качеството на половия акт, кремът се нанася върху пениса без масажни техники.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...