Бизнес с FLP

Нека Ви обясня за бизнеса с FLP. Аз съм и накратко ще Ви представя бизнес възможностите, които предлага Forever Living Products.

Възможността точно в този момент, докато четете тези редове, няколко десетки души в Европа да подписват молба за регистрация, с която да стават членове на някоя компания за мрежов маркетинг, е много голяма. Но дали знаят с какво се захващат?

Ако вярвате на думите на своя спонсор (човек, който привлича друг човек в копания за мрежов маркетинг и след това го запознава с бизнеса и му помага), то Вие и другите току-що сте се включили в най-добрия бизнес на света, при изключителна компания, продуктите на която са непобедими на пазара и която предлага най-атрактивния компенсационен план. В крайна сметка задачата на един ангажиран с бизнеса спонсор е да убеди интересуващите се в предимствата на това да се занимават с този бизнес. Но дали всичко казано е вярно? Дали информацията, която получавате е достатъчно изчерпателна, за да Ви послужи да вземете разумно решение?

Все повече хора влизат в контаткт с този бизнес – някои го определят като феномен, който се нарича мрежов маркетинг. Ежедневно само в Германия (например) стотици хора получават покани за разговор или презентация от дистрибутори в сферата на мрежовия маркетинг. Рядко някой си прави труда да потърси възможност сам да се информира подробно за бранша мрежов маркетинг, за компаниите, работещи на този принцип, за механизмите и факторите, които определят успеха на тази система за търговия. Така че по правило спонсорите определят кой в коя фирма да ще попадне. Спонсорите и техния Upline (съвкупността от спонсори и водещи дистрибутори, които се намират над новия партньор в дървовидната структура на един клон от цялата мрежа на фирмата) играят сериозна роля в бъдещия успех или неуспех на новия член. Те са най-често неговият основен източник на информация.

Ако Вие сте човек, който се интересува от мрежов маркетинг нека Ви запознаем с компания Forever Living Products. Компанията е американска и съществува на световния пазар повече от 30 години. Нейн основател и собственик е Рекс Моан, като през този дълъг период компанията се е отвърдила като основен световен производител на Алое Вера (80% от запасите на Алое Вера се произвеждат от Forever Living). Основната цел на маркетинговия план на Forever Living Products (FLP/ФЛП) е да стимулира продажбите и употребата от потребителите на висококачествените продукти на ФЛП, които са сертифицирани от редица световни организации за контрола на качеството.

Повече по темата можете да научите в първия български портал за Мулти Левъл Маркетинг.
+ТомиславПетков

Коментарите са изключени.