Регистрация във Форевър Ливинг

Форевър Ливинг Продъктс предлага следните възможности за регистрация и пазаруване с отстъпка:

Закупете с 15% отстъпка от крайната цена на всички продукти на ФЛП.1. За да ползвате 15% отстъпка от цените на всички продукти, е необходимо да попълните молба за регистрация, която НЕ обвързва със задължения към компанията. Единственото условие да се регистрирате е да имате навършени 18 години. След регистрацията всеки получава личен идентификационен номер и може да закупува желаните продукти с 15% отстъпка от ФЛП България. За да се регистрирате е нужно да попълните заявка онлайн или лично в офиса. При регистрацията се попълва молба за регистрация и заявка за продукти. Минималната стойност на всяка заявка е 88 лв с включена отстъпка от 15%.
 
 

Закупете с 35% отстъпка желаните продукти на Форевър.2. За да закупувате продуктите с 35% отстъпка е необходимо да реализирате 2 бонусни точки в рамките на 2 последователни месеца(например май и юни). Всеки продукт, който закупувате носи бонусни точки (алое вера чист гел за пиене с код 015 носи 0.101 точки). При реализирането на 2 бонусни точки на вашия личен идентификационен номер, вие автоматично преминавате на 35% отстъпка, която се запазва завинаги. Това означава, че след като веднъж реализирате въпросните точки в период от два последователни месеца, не е нужно да го правите отново т.е. тези точки трябва да се реализират само веднъж.

3. Освен възможностите да закупувате продуктите на ФЛП с отстъпка, с регистрацията вие получавате възможността да изграждате екип от партньори(дистрибутори), които да пазаруват или на свои ред да изграждат техни екипи от дистрибутори. Това е възможност за допълнителни доходи или създаване на свои собствен мулти-левъл бизнес, която всеки може да предприеме стига да има желание. При регистрацията си вие НЯМАТЕ задължения да продавате определени количества, да пазарувате всеки месец или да изграждате мрежа от партньори. Имате право на собствен информиран и напълно свободен избор!
 
 

Регистрирай се онлайн

За да се регистрирате онлайн (отнема 5 минути) е нужно да посетите този уеб адрес, да се запознаете с общите условия на ФЛП и да изпратите своя e-mail. На вашата електронна поща ще получите информация за регистрацията онлайн. Накрая следвайте изброените по-долу стъпки:
 
Как да стана дистрибутор


 
Онлайн регистрация на ФЛП дистрибутор


 
Бизнес с ФЛП


 
Пазарувай с отстъпка от ФЛП


 
Здрави и щастливи с ФЛП


 
Успей с Форевър Ливинг


 
МЛМ бизнес с ФЛП България

Възможността за бизнес с Форевър Ливинг Продъктс е достъпна за всеки човек, по всяко време и навсякъде. С ФЛП вие ще имате възможност да печелите допълнителни или основни доходи и да печелите толкова, колкото заслужавате, а не толкова, колкото ви предлагат. Изберете ФЛП сега!

Защо да купувате алое вера и натурални хранителни добавки от ФЛП:

1. ФЛП или Форевър Ливинг Продъктс е най-големият дистрибутор и производител на натурални продукти от алое вера в целия свят. Плантациите на ФЛП се намират в САЩ и на Карибските острови, където климатът е идеален за отглеждането на алое вера.

2. Целият процес на производството е контролиран само и единствено от Форевър. Високо-квалифицирани специалисти подбират узрели листа, от които се извлича, преработва и бутилира чистия гел на алое вера.

3. Гелът от листата на алое се стабилизира непосредствено след отрязването на листата. По този начин той запазва всичките си качества и затова ФЛП предлага най-високото качество на напитки от алое вера в целия свят. Самият процес на стабилизация е патентован от президента на Форевър Ливинг Продъктс – Рекс Моън.

4. Форевър НЕ добавя никакви изкуствени ароматизатори или оцветители към гела от алое вера. Нашият гел е натурален и здравословен само и единствено благодарение на многобройните качества на алое.

5. Форевър НЕ прецежда гела от алое. Нашият продукт е изцяло натурален. Освен това ФЛП НЕ използва кората на листата. За производството на напитки от алое се използва само сърцевината на листата, а кората се отстранява. Причината за това е, че месестата кора може да развали качествата на гела ако бъде преработена с него (някои компании смилат листата и така нарушават качествата на гела от алое вера).

6. При добиването на алое вера гел не се използват процеси на термична обработка (варене) или пастюризация. ФЛП използва методи за производство на гела , които запазват всички полезни качества на растението алое.

7. Нито един от нашите продукти не се произвежда от замръзени суровини.

8. Накрая можем да обобщим, че ФЛП предлага 100% стабилизираният гел от алое вера в своите напитки, кремове и лосиони. Нюйоркските лаборатории по храните и лекарствата декларират, че стабилизираният гел от алое вера на Форевър е по своята същност изцяло идентичен със суровия гел в листата на алое. Консумацията на нашия гел е като да гребете направо от листото.

Коментарите са изключени.